Monday, December 15, 2008

menjadik afdlin shauki

tidak. saye belum menjadi gemok seperti dia.

pernah tengok cite 'baik punya cilok'?

ade satu scene yg afdlin menyamar masuk toilet tokei kedai pajak gadai tu sbb nak sorokkan kamera tu kan....

pastu dia kuar dari toilet sambil bawak penarik flush toilet jenis bertali yg dia dah terpatahkan/terputuskan/tercabutkan tu kan....

kejadian yg same terjadik kat aku smlm.

kejadian tidak berlaku di kedai pajak gadai.

kat umah sedara plak tu.

sekali tarik terus patah.

pastu takut nak ckp kat tuan rumah.

sampai skrg masih rasa bersalah....

mintak maaf ye pd tuan rumah....

ps: kalau kene bayar gantirugi, bape hengget ek?

5 comments:

chucky said...

weh..murah je,bekat hardware,x smpai 5 hengget

suhanazainal said...

5 inggit je eh? oklah kire tak rase bersalah sgt la. kalau rm150, siriyes aku kene carik duit nak bayar kat tuan rumah. huhu....

suya said...

weihh mane tau..die punye gold ke..mau 300 tu ekekkekek...kalau ade cctv cane?hihi

suhanazainal said...

kalau ade cctv, agaknye afdlin punyelah tu kot dia belum amik dari sejak belakon cite tu.

@tune® said...

huish..cctv lam toilet??sumpah aku xberak umah orang lagi..kikiki

Related Posts with Thumbnails