Friday, February 6, 2009

efaroggy


same je lah kowang nih.

aku makin tak respek langsung politik kat mesia nih.

seb baik mak bapak aku tinggalkan perak n duduk kl since 1963.

blehla ic aku ade nombor 14 kat tengah2 tu.

tapi tak kirela aku 14 ke 08 ke 10 ke.

pade aku korang semuenye same je.

tapi apsal lak nak saman sultan aku? eh silap, sultan mak & bapak aku?

tatau ke yg dia adelah bekas hakim & sultan paling educated kat mesia nih?

7 comments:

@t00neY r00neY® said...

tunla..samela bapak aku pon dok sel...10 la aku

chucky said...

ic aku pon 10 tgh,syiok wooo

knh said...

mak aku org perak..adik badik sume lahir kat perak kecuali aku...terengganu jati..

kesemua blog politik kat m'sia yg pro PR semua mengutuk..terutama yg mata sepet dgn terang2 mencaci dgn bahasa yg hodoh kepada sultan perak..igt lah sue, aku xnk pengaruhi ape2...tp diorang yg melampau..celik2kan mata, baca n explore blog2 politik ni...nnt mebi ko akan insaf 1 day...

nk buat judgement jgn double standard...bkn sbb aku org BN

***sue, kalu xsiarkan pon xpe...just nk komen utk ko bukan utk org lain tgk pon...

explore website2 pro PR ni dan baca, selidik, fikir...mebi bleh baca komen dari pembaca diorang...mmg kurang ajar...pernah main GG kan? hmm, hari2 diorang budak2 dlm tu kate Melayu Babi, Islam Babi etc...

ok lah..sori kalu terasa..

pendapat peribadi aku, sama dgn Tun Mahathir, tak berapa setuju cara yg BN buat utk amik alih kerajaan perak...wassalam

suhanazainal said...

atun:
10 tak samala ngan aku. hehe.

caki:
korang kembar, mestila kene same.

knh:
haha kenah, bile masuk bab politik, terus panjang lebor dia tulis.
insaf mende ni nah...ko nampak aku ade pro mane2 ke? tak. sebab aku rase semua same je. bila duduk atas belagak. bila duduk bawah, komplen tak sudah2. tengokla nanti2 baru aku decide nak pro mane. skrg belum dapat buat keputusan. aku nak pro sultan perak je lah.

nURmALa mAZLan said...

sunggupun saya buat org perak.. tapi saya tetap marah bila org buat macam tu kat sultan..derhaka namanyer tu..

tu dah ikur resmi india ngan cina la tu. x tau nak hormat sultan..kena daulat baru tau..

pandangan peribadi, i still need Tun to lead our country..

knh said...

eh sudar tukar ka? rase lain je entry dgn aritu?

suhanazainal said...

nurmala:
jgn libatkan isu racist. aku boleh je berkawan dgn suet hooi, kasturi muthu, dan lain2. semua malaysians patut hormat each other. dan juge patut hormat negara.

knh:
takde tukar. tambah ada. aku tulis pendek ramai salah anggap maksud aku. so aku kene tulis panjang sket la kasik org paham.

Related Posts with Thumbnails