Friday, April 24, 2009

dumb, dumber & dumbest

if this is dumb:


and this is dumber:




then this must be the dumbest:








why?




reality show yg sgt bodo, ok.

9 comments:

Kay Faizal said...

erk! di manakah tayangannyer? macam tak pernahku lihat je..

suhanazainal said...

kat mtv. takyah tengok la. membuatkan penonton pun rase bodo sbb kene tengok cite bodo.

Kay Faizal said...

ok, memang tak tgk. umah aku takde amek skim hiburan itu.

cik belacan melaka said...

sue, bodoh nak mampus ok.cam suya cakp ni bukan nak carik BBF dia, ni nak carik macai baru dia.ekekeke.
aku terasa bodoh lepas tgk.

suhanazainal said...

kk:
Bagus2.mtv pun skrg dah tak sebest mase 90-an dulu. dulu 24jam video clip. skrg byk cite2 n reality show aje.

cbm:
Betul sgt. rase cam iq jadik makin rendah je lepas tengok kan. betul gak suya ckp tu. mcmla boleh sgt carik bff mcm tu kan.

suya said...

hehhe...betulkan?hihihihi

suhanazainal said...

suya:
a'ah betul. dia ni bebetul rich dumb blonde. rugi je. baik bagi duit byk tu kat kita yg bijak nih. bijak la sangat. haha.

jellyna said...

aku sanggup bukak youtube, search wikipedia, nak tau pasal ape ni, baru aku tau.. apa citer ni, akakaka

suhanazainal said...

jellyna:
so, ape pendapat ko selepas menyoutube? bodo tak?

Related Posts with Thumbnails