Wednesday, April 22, 2009

perlu ke?

kenapa astro prima beriya nak buat special message semata2 nak ucap tahniah kat erra dah selamat dapat baby?

entry ni takde unsur2 jeles atau ape ye. saye juge bukanla pembenci erra. juge bukan peminat erra.

tapi macam perlu ke penonton tengok special message tu? tulis kat sokkaba je cukup la.

kalau buat ucapan tahniah kat Ahmadinejad sebab dengan berani je kutuk israel dalam persidangan pbb tu rase cam ade gak logiknya walaupun dia konfem tak tengok astro, unless kalo dia datang mesia or negara2 yg leh dpt astro.

anyway congrats kpd dia sbb dapat baby. besar gak baby awak.

5 comments:

suya said...

dah besalin ke?hihi pesal aku tak tgk?ahh tu seme ade unsur cari makan...sgt tak cool

Kay Faizal said...

la ko tak tahu ke? kan dia wajah eksklusif (betul ke eja? hihi) astro katanya..... kan dia sain kontrak hanya berlakon drama untuk astro sahaja. tu yang astro beria. jaga hati. hahahaha

p/s: kan yang kat astro prima (mertua vs menantu) tu drama tv first dia. sebelum ni mana ada berlakon drama kecuali sitkom ala ala senario masa raya kat tv3. eh betul ke ek fakta ni. ke auta? hahaha

suhanazainal said...

suya:
dah. bebi dia 4kilo. aku tau dari sokkaba. yeah sgt tak cool. eh mane satu lagi bagus ni. astro & erra ko kata tak cool. tapi kitorang ko kata hot lak. maknenye kitorg tak cool? :P

suhanazainal said...

kay:
-'la ko tak tahu ke?'-
macam perlu ke aku amik tau? tapi astro pun satu. carik aa pelakon yg bagus sikit. aku rase dia pelakon yg biase2 aje. menyanyi pun biase2 aje. huhu sure peminat fanatik dia benci aku. eh saye tak benci dia ok. kalo peminat fanatik siti nak benci aku, itsokei aku tak kesah. haha.

Kay Faizal said...

ok. aku lupe ko tak minat cerita gossip murahan.

Related Posts with Thumbnails