Monday, January 14, 2013

Kalendar 2013 TNB

Happy New Year!

Kalau hujung tahun lepas aku tergelak sorang2 tengok kalendar yg Obefiend update dalam BlogSerius: http://blogserius.blogspot.com/2012/12/serius-lol-kalender-lelaki-yahudi-yang.html
(sila klik link di atas dulu sebelum scroll down).


Tiba2 aku plak dapat kalendar TNB. Penuh dengan gambar lelaki2 macho. Heheh.






Terus terasa nak compare ngan kalendar lelaki baik kat blogserius tu. Huhu.

Maka kami pompuan2 opis pun memulakanlah aktiviti 'cop-mengecop'. Hahaha.

ps: kepada abg2 macho keje tnb, kami respek anda. kerja anda hebat. tanpa anda, tak mungkin kami boleh ada letrik utk cas hp utk whatsapp sesama kami. selain pekerja tnb, saya juga respek nurse-nurse yang berada di seluruh dunia.

2 comments:

Related Posts with Thumbnails