Thursday, July 10, 2008

why? why? why?

perasan tak, kalau anita baharom masuk iklan aje, mesti ada husband dia sekali dalam iklan tu. tak pernah tengok iklan dia yg dia sorang2 aje. elok2 iklan tu dia sorg aje, nanti kat ujung2 iklan, kuar gak muke husband dia. kan? kenape ye?

so far, iklan yg dia ada: johnsons milk bath, playskool, & pantene kot.

kepada 'mr. anita baharom's husband', kenapa ye awak suke masuk dalam semua commercial yg ade wife awak ye? saya tak faham laaa.

kalau tak kenal siapa anita baharom, tengok gambar bawah ni. kenal dia sbb tengok dia dalam 'dunia baru'.



4 comments:

suya said...

aku rase sbb asben die ngan die kembar siam takleh bepisah nanti demam

mamajelly said...

anak dia macam muka seben dia kan? kan?

layari http://jellybisz.blogspot.com

shaifulsafar said...

saya suka raut wajah dia... :-) cute!

suhanazainal said...

suya:
aku pon rase gak la.

mamajelly:
sejibik.

shaifulsafar:
aku pun suke dia. tapi aku tak suke tengok iklan dia...ade je yg tumpang sekaki. huhu.

Related Posts with Thumbnails