Friday, November 25, 2011

Big Bad Wolf Aftermath Sale

selepas kejelesan menengok kawan2 pegi big bad wolf sale kat maeps baru2 ni n aku tak dapat pegi, tetibe terbaca ni kat shoppingnsales:

24-28 nov 2011 ye

so lepas keje tadi terus ke south city plaza. tapi disebabkan letih punye pasal, malas nak stay lama2 sgt pilih buku, lagipun kitorang sampai pun dah dekat kul 9pm, angkat je la mana yg macam ok. kalau korang nak pegi, sila amik kotak yg dia letak kat luar tu siap2 ye. nanti senang takyah nak pegang buku byk2.


hasil tuaian. 5 buku = RM19. best tak?

Saturday, November 19, 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

(jutawan rupiah la tapi. hehe)

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





aku juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni aku baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya jadi director sebelum aku sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu kan tengah dalam pantang bersalin syazwan)


congrats raff



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. ;-)


ps: eh, aku telah apdet blog yg salah ek? patutnye kat http://thetupperware.blogspot.com kan? lalala....

Thursday, November 17, 2011

photo album mode: chenta hati saya

saye agak bz n takde masa nak taip karang2 entry. so saya aplod saje gambar chenta hati saya.






wallpaper pc opis mama





botak babies








raya








mengeliat lebih













mood happy baru bangun tido










si boolat + dabelchin










pretzel lover





Monday, October 31, 2011

weekend malas2 menjadi weekend yg busy

sabtu 15 okt - takde aktiviti sgt. bukak hotel reservation, ingat nak gi short holiday. dah target satu location, ada tarikh yg ok. dalam dok pikir punya pikir, tetibe tarikh tu dah tak available online dah. hurm. tangguh je la plan holiday kite.

so jalan2 je kite ke kajang-bangi.


memule kite gi melawat luxury hillpark.


syamiel lapar. nak gi makan mane ek yg syamiel suke?

kite pegi ice room!

baru tau rupenye kat ice room ni ade jual main course jugak. ingatkan jual shaved ice jek. so makanla kami kat situ. ok mari share sikit shaved ice kat situ:





mango pomelo snow ice - rm7.90
sedap especially bila tergigit biji selasih kat dalam tu.





fresh strawberry fruit snow ice - rm8.90
sedapp. tapi ade rase durian sikit. aku saspek fruit ice dia masa kat freezer tu letak sebelah2 ngan durian flavour. tu pasal bau dia tercampur.





soya with bubble jelly kot nama dia. ini sedap. sampaikan dah nak abes baru teringat nak amek gambar.





syamiel tetibe dapat kawan baru. menjerit2 dok main berdua. mak bapak budak tu pun pening. huhu.




lepas ice room, dah dekat kul 9pm dok pusing bangi lagi, tetibe dpt fon call dari my bro. offer bilik kat gold coast morib. offer tu utk malam tu saja pulak tu. hurm...petang esok ada event nak pegi. sempat ke ni? tanya encik jebi, ON je jawapannya.

so balik umah, kelam kelibut packing.

kul 10.30 gerak ke morib.

sampai morib jam 12 tengah malam. huhu.

gold coast morib tu ok gak. dia building sebijik je, takde pon water chalet cam sepang gold coast. tapi hotel dia baru, so cam selesa. tapi fridge belum ada ye. agak kesusahan utk aku letak chilled EBM utk bekal syazwan esok. tapi yg bestnye adalah kat setiap bilik ada jacuzzi sendirik.




gembira ye masuk jacuzzi



walaupun sekejap gile dok hotel ni, tapi ok gak sbb ada water theme park. first time ni syamiel masuk water theme park. tapi tak meriah sbb mama tak ikut. mama dok bilik je sbb syazwan macam demam sket. so syamiel ngan ayah je n kazen2. gambar kat theme park takde sbb mama tak turun.

gerak dari gold coast morib, bergegas ke shah alam convention centre utk event yg kene diattend. mama sorang je yg pegi sbb kids not allowed. cerita pasal event tu akan disambung kat sini.




walaupun kids not allowed, tetibe masa ujung2 event, syamiel dapat masuk n merasa tiup hon. huhu.

Wednesday, October 26, 2011

this is retro: basket case

lagu yg membuatkan aku melekat ngan green day sejak mula2 pinjam kaset dookie dari kawan pada 1995. huhu. omg skrg dah 2011 so kite dah layan green day selama 16 tahun! rasa tua okeh!


Thursday, October 20, 2011

masih lagi pasal JB

on the way ke opis pagi nih....

wahaha aku suke tengok advertisement kat teksi nih:



adik bieber...jangan nanges ek....

Tuesday, October 4, 2011

fbi

huh...last apdet adelah pada 26 aug. sekarang sudah 4 oct. dah sebulan lebih tak apdet blog okeh. buat pertama kalinye aku dah skip satu bulan mengapdet. sejak mule berbelog since feb 2008, dalam tiap bulan mesti ade entry at least 1. huhu. kesan menjadik supermom sudah mula terasa. tapi pelik gak, apsal bile jadi makbudak yg busy je, kita kene ngaku supermom? superdad ade tak ramai nak ngaku? ade? ok bagus. tapi aku rase aku tak super pon. kalau tak caya, tanya ayahsyamiel. huhu.

eh sebenarnye tujuan aku tulis entry ni ialah utk announce yg ayahsyamiel takkan dipanggil ayahsyamiel dalam belog ni. walaupun dia tetap ayahsyamiel, tapi dia ayahsyazwan juga. supaya aku tak penat menaip panjang2 tiap kali nak addresskan beliau sebagai 'ayahsyamieldansyazwan', baik aku bagi nama lain. kalau ada adik lain lagi nanti (jgn sebok nak tanya bila ye), lagi byk masa digunakan utk taip nama ayahsyamieldansyazwan je.

ok sekarang kite panggil dia as 'encik jebi' pronounced as 'en-chick jay-bee'. mungkin akan bertukar panggilan lagi, entah kan, tengokla caner.

kdg2 diorang ni ade gak buat gua jeles


kepada encik jebi, happy belated birthday pada 31 0gos lepas. adus, memang lama betul tak apdet belog.

ps: kepada abahgirls yg bertanya dalam comment kat entry ni, so jawapannya tidak. nama ayahsyamiel dlm blog tidak dikekalkan. tapi tidak pula gunakan nama ayahboys. ;-)

Friday, August 26, 2011

my new bff - medela freestyle

sebenarnye dah lama nak cite tapi mcm segan. lagipun dah ramai cite kat blog diorang. tapi tetap nak cite jugak.

sebelum syazwan lahir lagi, dah bersemangat beli medela freestyle ni. sbb macam pump paling 'in' jek skrg nih.

gambar pinjam dari blog org lain


beli online tapi memandangkan masa tu aku tak biasa beli brg online n aku jenis lebih selesa tengok dulu barang then baru amik, so kitorang sanggup pegi puncak alam nak jumpa Aja. rupe2nye puncak alam tu dekat kuala selangor ek...huhu. memula bayangkan cam dekat shah alam jek. takpe merasa pusing2 situ.

sebenarnye nak cite ape ek? ok medela fs ni mmg dah jadik bff aku gak la skrg nih. dalam usaha nak buat stok byk2 sebelum start keje.

kali ni juge adelah first time aku nak exclusive bf. sebelum ni mase ngan syamiel, tak exclusive sbb campur formula. tapi dapat jugak bagi direct sampai 2 tahun 8 bulan. kali ni macam prepared sikit la. tapi walaupun konon dah ready, sebenarnye bykk lagi yg kene digugel tau. berapa oz nak simpan kat each botol? berapa botol kena bagi kat nursery? berapa lama ebm tahan? nak kene beli deep freezer ke tak? nak simpan kat botol ke bekas biasa? harga setiap botol berapa? mana nak carik yg murah? semua kene digugel n ditanya pd kawan2. sib baik la ade kawan2 yg ade experience yg byk menolong: wawa, suzie, rita, safura, ilyana dll.

n masa buat stok utk syamiel dulu, kat opis lama, dudukla dalam surau sorang2. pastu cam segan bila ada org masuk nak semayang. takde geng. tapi sekarang best, dlm unit aku je, ada 4 org pengguna medela fs.

berempat lebih baik


sebenarnya kan, gambar kat atas la jadik penyebab aku tulis entry ni. lepas je amik gambar ni, aku terus send mms kat Aja, owner online shop yg kitorang beli dengan ni. pastu hari ni dia siap masukkan gambar ni kat entry dia. hehehe....

pandai Aja teka siapa yg ada dlm gambar tu: wawa (ye aja, betul najwa is one of us), pn taro (ye aja betul lagi, mukhtaroh pun ada) n suzie (aja, yg sorang lagi tu suzie).

oh ye, aja jugak ada bagi seperais kat aku tapi takleh cite kat sini. thanks aja!

sebelum ni ingatkan bila exclusive bf ni dpt jimat byk RM sbb takyah beli formula, tapi bila dikira balik, sama jek - nak kena beli pump, storage bottle byk2, deep freezer, bottle warmer, nursing cover, etc etc. siap kena komitmen masa n tenaga lebih lagi nak buat stok. tapi ape sangatlah RM n masa tu kalau nak dicomparekan dgn kebaikan bf berbanding formula kan. pastu bila dapat eye contact ngan baby masa bf dia. bila dia pandang kita dgn muka comel sgt. PRICELESS.

hehe sebelum ni bile baca blog orglain tulis pasal bf, kdg2 rasa cam ala2 poyo especially yg dok mengutuk org yg bagi formula. ala semua org ada problem masing2 kan, so jgnla kutuk. tapi bukan semua poyo, kebanyakannya lebih kepada bagi semangat. yg selalu aku baca utk bagi semangat ialah rita nyer blog lah sbb dia kwn aku. hehe. tapi sekarang baru rasa perlunya entry2 gini utk bagi semangat kat diri sendiri n bagi semangat kat org lain. sbb penting sangat ada semangat ni. kalau hilang, jawabnye stop camtu je la.

ps: semoga semangat utk exclusive bf tak hilang n semoga dipermudahkan semuanya utk aku n kawan2 semua. aminnn.

Friday, July 29, 2011

makan2 @ tony roma's

huhu aktiviti wajib lepas pantang bersalin is.......makannn!!! sebelum tu, hantar syamiel & syazwan ke nursery dulu (ni first time syazwan gi nursery. half day jek). then mari kite ke pavillion....



ribeye. sedap gak. tapi ade org tu kata tak cukup kenyang. hehe.



bountiful beef ribs. ribs dia sedap gileee ok.


ok overall puas ati mkn sini. kenyang gile. oh ye kalau order fruit juice dia bottomless boleh refill lagi dan lagi.

tapi ade satu lagi tak puas ati, where's my bib? apsal aku tak dpt bib? slalu tengok kat blog org yg mkn sini pakai bib cam kiut je. sampai ke sudah aku tunggu tak dpt2.

ps: sebut psl bib, tetibe teringat kat kakbib. n kebetulan pulak lepas teringat kat kakbib, dia pun comment kat my previous entry. hehe.

Monday, July 11, 2011

updates: sebulan dlm pantang

1. utk yg ke-2 kalinye dlm pantang nih, aku kurang sikit berdisiplin. bertungku semua kene buat sendiri, so selalu mcm skip. huhu. tapi ubat yg hospital bagi berjaya habis on time (mase dulu tu, tak abis pun). stoking masih pakai selalu, boring dowh.

2. org kata mase dlm pantang adalah waktu utk menonton drama melayu (sinetron atau telenovela gua tak layan ye). kalau masa dlm pantang bersalin syamiel dulu, aku cume addicted ngan satu citer je: sindarela, tapi masalahnye, berpantang yg sekarang ni, aku masih takde citer melayu yg aku addicted to. camna nih? pantang dah nak abis dah. huhu (hello...perlu ker?). tapi bile dipikir balik, dalam tempoh 5 tahun ni, aku cuma follow dua drama melayu: sindarela (2008) ngan adamaya (2010). adamaya tu aku follow masa tengah mc 2 minggu sakit mata. ok now baru aku perasan, aku hanya akan follow drama melayu bila aku MC panjang. haha.

3. astro kat umah mak bapak aku ni takde star world. aduhhh mati kutu jugak la. itu feveret cenel aku (macamla tak boleh amik smart card dari umah aku je kan. malasla...dah nak abes pantang dah).

4. syamiel dah boring lama sgt dok umah atuk opah. asik tanya bila nak balik umah kite. mama pun dah tak sabar nak balik ni syamiel....

5. alhamdulillah percubaan utk fully bf syazwan setakat ni masih positif. sori ye syamiel mase syamiel dulu mama kurang persediaan, tapi walaupun campur ngan formula, tetap direct bf sampai syamiel umur 2 tahun 8 bulan. cuma masalah perobelemnye skarang ni, gangguan utk menyetopkan exclusive bf syazwan tetap ade. datangnye tak lain tak bukan dari mak sendiri (seperti kes2 kawan lain). hari2 dok suruh bagi air kosong kat syazwan (baby yg fully bf tak perlu diberi air kosong). tempat utk mengadu ialah biasanye wawa. thanks wawa.

6. mase syamiel aritu, kitorang plan taknak ajar pakai buaian n isap pacifier. mmg byk dugaan. tapi alhamdulillah berjaya. skrg ngan syazwan, pun sama gak. pastu dugaan terbesar pun dtg dari mak sendiri gak asik dok suruh beli buaian. n ade gak suh belikan puting baby. lalalala....

7. kali ni dah terer sikit mandikan ngan siapkan baby semua aku buat sendiri. kalo dulu mase syamiel, mak yg mandikan. skrg dah terer sikit. tp kekadang mak tolong gak. ayahsyamiel pun tolong gak.

8. eh ayat sebelum ni aku gune nama 'ayahsyamiel'. kecik ati syazwan kang. tapi nak guna nama apa kat blog skrg ek?

9. syamiel kuat merajuk skrg. bukan skrg je, sejak 3-4 bulan lepas lagi dah start dah.

10. kitorang masih lagi kelam kabut menghandle anak 2 org. harap2 lepas ni makin ok.



Friday, July 1, 2011

outing pertama dlm pantang

huhu...outing pertama dlm pantang ni adelah setakat pegi amik syamiel kat nursery pastu pegi rumah 'kawan mama' (syamiel kata).

syamiel with keisha...anak 'kawan mama' tu. tetibe shy-shy cat pulak syamiel jumpe awek nih


kepada kaki2 bloghoppers semua, kenal ke sape 'kawan mama' tu? yeee...jawapannye ialah ceera. kire okla tu, kira cam kawan baru mama la kot ye syamiel....

tujuan utama pegi sana ialah utk beli nursing cover yg dia jual kat sini....malas nak beli online sbb rumah dia dekat je ngan umah kitorang.

so nanti bulehla menursingkan syazwan dengan gaya cam model kat bawah nii :P


review pasal nursing cover? nanti dulu yek. belum basuh lagik.... ;-)

Sunday, June 12, 2011

seperais!

hello readers (lagi) !

utk entry yg lepas, aku tulis yg aku 'ada beberapa sebab yg menyebabkan aku kurang apdet belog' kan?

so selain dari aktif ngan tupperware, ini adalah sebab yg lagi satu. yg menyebabkan aku kene rehat lebih banyak n takleh nak online sangat tengah2 malam (ye ke? padahal nuron ngan kk selalu je jumpe aku online tgh2 malam kan?)

hehehe seperais...sekarang kitorang dah ade 2 orang heroes...!

saya telah selamat melahirkan our second boy pada 7 jun lepas. ;-)

Baby dilahirkan secara normal. Berat 3.76kg. huhu berjaya kurangkan berat berbanding abangnye aritu 3.94kg. hasil diet kurang makan nasik (kurang ke?)


lepas mandi



sebelum discharge dari hospital.



kat umah



nama setakat ni Muhammad Syazwan bin Mohd Fadzli. belum final lagi nama ni sbb belum gi register jpn. sekiranya ada cadangan boleh dipertimbangkan. tapi takyah laa bagi cadangan muhammmad shah jazle plak. :-P


Friday, June 3, 2011

second income

hello readers....

sorry lama sangat tak update. dekat sebulan tuh. tapi ari2 tetap bukak. semata2 nak masuk link blog kawan2.

sebenarnye ada byk penyebab yg menyebabkan aku kurang mengapdet belog skrg nih. salah satu penyebabnye ialah aku skrg dah start fokus kepada second income nih.

yee dulu2 aku rase kalau join mende ni, aku akan kelihatan sangat makcik2 okeh. tapi lama2 aku dah terbukak hati utk aktif. atau adekah aku telah mule menjadik makcik2? tidak. sbb product ni adelah supercool dan membuatkan ko kelihatan cool bila menggunakannya. tambah plak bile tengok ada pakcik2 n abang2 n adik2 yg buat keje ni pun lagi hebat je. takde rase cam makcik pun.

lagipun product nih mmg diyakini seluruh dunia n ada lifetime warranty. agak2 susah tak nak promote?

& lagi cool bila dah start dapat income, memula 2 angka, pastu 3 angka, and so on. ko decide sendiri berapa angka ko nak.

selain dari rezeki yg Allah bagi, kejayaan aku banyak disupport oleh leader aku yg sangat kiut-miut. ('kejayaan' ke? bolehla....kira kejayaan tahap pertama la. ada panjang lagi perjalanan lepas nih)

leader aku ni jugak banyak mengajor aku utk jadik leader yg bagus gak cam dia. aku akan cuba support people dlm team aku dengan sebaik mungkin. nak duduk dlm team saya? (ceh dan-dan tukar 'aku' jadik 'saya'). jom contact saya sekarang. saya mengalu-alukan minat anda.

tapi jangan takut lak kalau berminat nanti korang pulak takde mase nak apdet blog cam aku. depends kat korang lah kalau nak minat sikit2 je, atau nak minat betul2. semua boleh. n semuanya flexible.

so sekarang kawan2, kalau orang tanya aku "sue yg mana?", jawab je "ala...sue tupperware tuu...".

so jemputlah masuk ke blog aku yg lagi satu:


;-)

Thursday, May 5, 2011

0505

4th anniversary.

;-)

Thursday, April 14, 2011

dy wall deco

dinding anda kosong? taktau nak gantung ape? photo frame gambo graduation macam dah boring tengok sbb vice chancellor university korang mcm tak hensem? kalendar kuda dah lama tak ganti sejak tahun 2009? nak gantung gambo kawen tapi macam segan kalo tetamu tengok? wall deco yg cun2 n stylo-mylo yg dijual kat kedai macam super mahal?

nak promote sikit blog bisnes jiran sebelah aku:






as a pepel lover, ini antara my feveret



yg ni pun kiut

ok, kalo berminat, bleh la contact diorang. diorang buat sendiri mende ni. kite juge boleh customize nak macamane. semua bisa diatur....

Tuesday, April 12, 2011

birthday party @ maths clinic

10 april 2011 = syamiel's 3rd birthday!


tapi kitorang tak buat birthday party utk syamiel tahun ni. tapi cam biasa, paklang syamiel mesti buat birthday party utk anak pompuan sorangnye, si allysa laura. birthday allysa 9 april, tapi diorang nak buat 10 april. ekceli bukanla party sangat sbb konsep majlis sebenarnya kenduri doa selamat sempena setahun tuition centre paklang syamiel.


nama klinik, tapi sebenarnye tuition centre



location: the maths clinic, bandar tun hussein onn
f&b: ejed catering (kontrak tetapp). eh lupe nak amik gambar food.



allysa & achik 9 april. syamiel 10 april.





tetamu2 awal: pakngah's family, pakteh's family n cikgu tuisyen



budak2 9 & 10 april



hepinye icha gelak nampak gigi rongak. heheh.



:-)



happy birthday!!



ps: hadiah syamiel, mama ngan ayah belum beli lagi nih. lambat sikit ye syamiel....

Wednesday, March 30, 2011

finally she's the one who is smarter than a 5th grader

dah lame tak tengok 5th grader show nih. mase 2008 dulu, mmg tak miss mase season 1 dulu. siap tulis kat blog lagik.

tapi skrg cam dah lame tak tengok. lagipun takde lagi yg berjaya menang one million dollar. paling diingati, Meagen Miles yg bagi jawapan salah utk one million question tapi bile tau salah n bapak dia ckp 'it's yeager', dia terus tau jawapan yg betul ialah 'chuck yeager'. still tau gak la jawapan walaupun dah jawab salah. err tapi aku dah lupe ape soalannye mase tu ek yg jawapannye ialah 'chuck yeager'? hmmm tak ingattt...ok i'm not smarter than a 5th grader. :P

tapi tertengok lak semalam n best gile tengok kathy cox ni, hebak gile! first one million dollar winner tuh.






you are indeed smarter than a 5th grader, kathy!






hurm...wish i could be like her. ok nak gi stadi jap. mane buku sejarah aku nih....

Thursday, March 24, 2011

weddings di musim cuti skolah

hehe citer dah berminggu2, tapi saje nak citer gak.

13 mac 2011: turun batu pahat, ada 2 rumah.

12.30pm: wedding roha & hazrul. cantek la wedding awak! ade byk gune fresh flowers. suke. food pun sedapp. abg ipar ko ade kedai ke roe? bolehla singgah lenkali carik beriani.


syamiel shy-shy cat ngan penganten :P



roha start terima kedatangan penganten lelaki je, kitorang pun chow pegi another part of batu pahat jugak, wedding buah & erza. err nama betul buah ialah faizal. buah adelah kawan baik mamasyamiel dan ayahsyamiel mase matrik. dan juga sampai skrg. dia dipanggil buah sebab nama dia sama ngan che kay. so sorang jadi buah, sorang jadi kk. ayahsyamiel lak jadik jb sbb nama dia sama ngan lipas. ok mase matrik byk sgt nama glamer.


syamiel dah tak shy-shy ngan pengantin dah



19 mac plak, turun seremban ngan atuk, wan, maksu syamiel. wedding kazen ayahsyamiel.


clockwise: wan syamiel, maksu syamiel, syamiel, mamasyamiel


kemain hepi lagi ye

Tuesday, March 22, 2011

lagi-lagi ptptn

malam tadi aku dapat surat tawaran ujrah ptptn.

dia bagi amaun baru yg kene dibayar tiap2 bulan, potong gaji.

amaun yg diberi tu lebih sikit dari amaun yg aku bayar tiap2 bulan sekarang ni.

tapi calculation dia dikira ikut baki jun 2008. sah2 mase tu aku sangat tak membayar. waktu tu kan kampeni m*sc tengah gaji tak on time n tak full sepanjang 2007-2008. mmg terpaksa ptptn ditinggalkan.

tapi 2009-sekarang ni aku rajin la jugak bayar ptptn. walaupun kdg2 bila sesak tu, terpaksa gak diabaikan. heheh.

tapi ape jadik ngan payment yg aku buat dari 2009-sekarang tuh? bila dia nak kira balik? mmg dia kata akan cepat setel, tapi?

patut ke sign ujrah ni? ok aku ade homework baru kene dibuat. kene compare mane lagi untung, bayo macam sekarang atau sign ujrah ni n ikut amaun yg dia bagi, ikut utang aku tahun 2008.

jom bukak excel, bukak calculator, bukak sempoa.

ok jom tengok formula pengiraan:

apsal aku rasa calculation ni lagi susah dari soalan add math spm?


tetibe rase nak kidnap sorang akauntan ptptn, pastu aku nak suruh dia tolong calculatekan.

update 2011: aku sekarang tak pening pasal ptptn dah. sebab dah buat potongan gaji tiap2 bulan (ada gaya iklan tv tak?). see. kami bukanlah golongan tak sedar diri berhutang tapi takmo bayar. kami suci tau.

Sunday, March 13, 2011

apebile diorang pakai name label

pagi tadi aku tertengok astro supersport. eh sejak biler plak diorang ni kene pakai name label? kan dah tak pasal2 aku tergelakkan nama derang...hisy....


memule ada farah




kot ye pun, takyah la ngaku terang-terangan ok



kaki lalang paling best


pasni aku nak tunggu kot2 ada athletes yg combine nama jadik kaki kipas ke kaki bodek ke best jugak. huhu....

ps: nametag ditukar kepada name label sbb encik kaykay telah konfius. hehe.
Related Posts with Thumbnails