Saturday, November 19, 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

(jutawan rupiah la tapi. hehe)

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





aku juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni aku baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya jadi director sebelum aku sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu kan tengah dalam pantang bersalin syazwan)


congrats raff



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. ;-)


ps: eh, aku telah apdet blog yg salah ek? patutnye kat http://thetupperware.blogspot.com kan? lalala....

4 comments:

Che Kay said...

mek pengsan tgk hakak jadi jutawan! have fun kat sana~~ kat encik jaybee sila jaga anak2~~~kikiki

kuizikel said...

wah hebat seh.. hehehe..congrats

Soulie said...

besnyer! congrats jadik jutawan hehe

rohamia said...

wahhh bestnye...congrats sue...

Related Posts with Thumbnails