Friday, November 25, 2011

Big Bad Wolf Aftermath Sale

selepas kejelesan menengok kawan2 pegi big bad wolf sale kat maeps baru2 ni n aku tak dapat pegi, tetibe terbaca ni kat shoppingnsales:

24-28 nov 2011 ye

so lepas keje tadi terus ke south city plaza. tapi disebabkan letih punye pasal, malas nak stay lama2 sgt pilih buku, lagipun kitorang sampai pun dah dekat kul 9pm, angkat je la mana yg macam ok. kalau korang nak pegi, sila amik kotak yg dia letak kat luar tu siap2 ye. nanti senang takyah nak pegang buku byk2.


hasil tuaian. 5 buku = RM19. best tak?

Saturday, November 19, 2011

tupperware dah buat saya jadi jutawan

(jutawan rupiah la tapi. hehe)

sebelum jadi director, memang dah tau yg tupperware mmg ada incentive trip utk directors. tapi tak terpikir pun boleh achieve. tapi macam sedar tak sedar je, berjaya achieve challenge ke lake toba. stay kat marriott + siap dapat duit poket lagi 4 juta lebih! yeay!





aku juga akan bawak sorang director saya ke lake toba. dia baru saja join membership. lepas 3 bulan, terus achieve challenge lake toba. congrats raff! utk pengetahuan semua, raff ni aku baru saje kenal thru facebook. dan yg lagi best ialah: raff berjaya jadi director sebelum aku sempat berjumpa dengan dia! (sbb masa tu kan tengah dalam pantang bersalin syazwan)


congrats raff



refer the screen behind us: berjaya achieve tempat kedua pemenang pocket money terbanyak ke lake toba. yeay!


berminat nak pegi free trip camni? contact us now. seriously tak sesusah mana. ;-)


ps: eh, aku telah apdet blog yg salah ek? patutnye kat http://thetupperware.blogspot.com kan? lalala....

Thursday, November 17, 2011

photo album mode: chenta hati saya

saye agak bz n takde masa nak taip karang2 entry. so saya aplod saje gambar chenta hati saya.






wallpaper pc opis mama





botak babies








raya








mengeliat lebih













mood happy baru bangun tido










si boolat + dabelchin










pretzel lover





Related Posts with Thumbnails