Wednesday, March 30, 2011

finally she's the one who is smarter than a 5th grader

dah lame tak tengok 5th grader show nih. mase 2008 dulu, mmg tak miss mase season 1 dulu. siap tulis kat blog lagik.

tapi skrg cam dah lame tak tengok. lagipun takde lagi yg berjaya menang one million dollar. paling diingati, Meagen Miles yg bagi jawapan salah utk one million question tapi bile tau salah n bapak dia ckp 'it's yeager', dia terus tau jawapan yg betul ialah 'chuck yeager'. still tau gak la jawapan walaupun dah jawab salah. err tapi aku dah lupe ape soalannye mase tu ek yg jawapannye ialah 'chuck yeager'? hmmm tak ingattt...ok i'm not smarter than a 5th grader. :P

tapi tertengok lak semalam n best gile tengok kathy cox ni, hebak gile! first one million dollar winner tuh.






you are indeed smarter than a 5th grader, kathy!






hurm...wish i could be like her. ok nak gi stadi jap. mane buku sejarah aku nih....

4 comments:

Che Kay said...

buku sejarah je ke? bukak la skali buku alam dan manusia!

Ibu said...

opkos la u smarter than 5th grader. klu tak, takkan ptk gempak kn..hehehe

@tune® said...

cari kalkulator..buat kira²...

daisy said...

baca jangan tak baca.ha..ha..

Related Posts with Thumbnails