Tuesday, April 12, 2011

birthday party @ maths clinic

10 april 2011 = syamiel's 3rd birthday!


tapi kitorang tak buat birthday party utk syamiel tahun ni. tapi cam biasa, paklang syamiel mesti buat birthday party utk anak pompuan sorangnye, si allysa laura. birthday allysa 9 april, tapi diorang nak buat 10 april. ekceli bukanla party sangat sbb konsep majlis sebenarnya kenduri doa selamat sempena setahun tuition centre paklang syamiel.


nama klinik, tapi sebenarnye tuition centre



location: the maths clinic, bandar tun hussein onn
f&b: ejed catering (kontrak tetapp). eh lupe nak amik gambar food.



allysa & achik 9 april. syamiel 10 april.





tetamu2 awal: pakngah's family, pakteh's family n cikgu tuisyen



budak2 9 & 10 april



hepinye icha gelak nampak gigi rongak. heheh.



:-)



happy birthday!!



ps: hadiah syamiel, mama ngan ayah belum beli lagi nih. lambat sikit ye syamiel....

5 comments:

jellynajal said...

happy 3rd birthday syamiel! (nape tak mintak hadiah kat uncle zeri masa jumpa kat tesco hari tu) hehe.

Ibu said...

hepi beday syamiel...

Nurilhami said...

hepi belated besday to syamiel!!!

suez said...

jellynajal:
thanks auntyjal. kene eh mintak adiah kalau besday? ok uncle zeri, jumaat ni jom tesco lagi?

ibu:
thanks auntyrita.

nurilhami:
thanks auntykay. n hepi belated besday to u too.

aziliana said...

hepy belated besday syamil.. bagi kiss kat syamil omell.. muahhh..

Related Posts with Thumbnails