Thursday, April 14, 2011

dy wall deco

dinding anda kosong? taktau nak gantung ape? photo frame gambo graduation macam dah boring tengok sbb vice chancellor university korang mcm tak hensem? kalendar kuda dah lama tak ganti sejak tahun 2009? nak gantung gambo kawen tapi macam segan kalo tetamu tengok? wall deco yg cun2 n stylo-mylo yg dijual kat kedai macam super mahal?

nak promote sikit blog bisnes jiran sebelah aku:






as a pepel lover, ini antara my feveret



yg ni pun kiut

ok, kalo berminat, bleh la contact diorang. diorang buat sendiri mende ni. kite juge boleh customize nak macamane. semua bisa diatur....

3 comments:

Ibu said...

jiran kubikel nyer bisnes ker?menarek jugak klu buat potret gamba anak-anak...

jellynajal said...

yang gambar ketiga tu mesti kain beli kat ikea. hehe. rasanye umah chewe ada la frame yg ketiga tu. cer ingat, cer ingat.. kat area meja makan derang tu. hehehe.

@tune® said...

kalau kastemid..bermaksud kite sorang ade mende alah tuh kan??
waaaaaaaaa..sgt menarexxxx.....

Related Posts with Thumbnails