Thursday, March 24, 2011

weddings di musim cuti skolah

hehe citer dah berminggu2, tapi saje nak citer gak.

13 mac 2011: turun batu pahat, ada 2 rumah.

12.30pm: wedding roha & hazrul. cantek la wedding awak! ade byk gune fresh flowers. suke. food pun sedapp. abg ipar ko ade kedai ke roe? bolehla singgah lenkali carik beriani.


syamiel shy-shy cat ngan penganten :P



roha start terima kedatangan penganten lelaki je, kitorang pun chow pegi another part of batu pahat jugak, wedding buah & erza. err nama betul buah ialah faizal. buah adelah kawan baik mamasyamiel dan ayahsyamiel mase matrik. dan juga sampai skrg. dia dipanggil buah sebab nama dia sama ngan che kay. so sorang jadi buah, sorang jadi kk. ayahsyamiel lak jadik jb sbb nama dia sama ngan lipas. ok mase matrik byk sgt nama glamer.


syamiel dah tak shy-shy ngan pengantin dah



19 mac plak, turun seremban ngan atuk, wan, maksu syamiel. wedding kazen ayahsyamiel.


clockwise: wan syamiel, maksu syamiel, syamiel, mamasyamiel


kemain hepi lagi ye

8 comments:

Ibu said...

syamiel klu senyum sunggoh beria smpai katup mate abeh...

the jellikids said...

oopss. salah nama peranten lelaki roha tu.. hazrul bukan nazrul. hehehe.

Che Kay said...

aku mula2 baca maksu syamiel terus maksu syamiel? kerut2 kepala (sebab aku piki ko ada adik lagi ke?). dok kejap baru aku teringat JB ada adik. hahahahaha

suez said...

ibu:
heheh skrg ni dia tgh rajin senyum abis pulak.

the jellikids:
patutla aku rasa macam tak kena je nama nazrul tu tadi. ok dah betulkan. thanks.

che kay:
bukan ko aje yg konfius. aku pun konfius. sbb aku pun maksu jugak utk family belah aku. so macam perasan nama maksu tu hanya utk aku sorang je. hehe.

Che Kay said...

sue> hahaha ko kadang kala maksu dan adakala mak long~

abahgirls said...

dulu abahsyasya, skarang tidak lagi..
adakah ayahsyamiel akan mengekalkan namanya selepas ini??

suez said...

che kay:
begitu juga jb. pak long n paksue.

abahgirls:
hehe....

rohamia said...

Thanks sue sudi datang wedding aku...tp abg ipar aku cuma msk2 utk wedding je or majlis jamuan2 la...xde kedai lg..insyaallah..if dia dh bukak kedai aku inform...or aku bukak kedai dia chef ke..bleh gak kan...menarik tuh...haha...

Related Posts with Thumbnails