Sunday, June 12, 2011

seperais!

hello readers (lagi) !

utk entry yg lepas, aku tulis yg aku 'ada beberapa sebab yg menyebabkan aku kurang apdet belog' kan?

so selain dari aktif ngan tupperware, ini adalah sebab yg lagi satu. yg menyebabkan aku kene rehat lebih banyak n takleh nak online sangat tengah2 malam (ye ke? padahal nuron ngan kk selalu je jumpe aku online tgh2 malam kan?)

hehehe seperais...sekarang kitorang dah ade 2 orang heroes...!

saya telah selamat melahirkan our second boy pada 7 jun lepas. ;-)

Baby dilahirkan secara normal. Berat 3.76kg. huhu berjaya kurangkan berat berbanding abangnye aritu 3.94kg. hasil diet kurang makan nasik (kurang ke?)


lepas mandi



sebelum discharge dari hospital.



kat umah



nama setakat ni Muhammad Syazwan bin Mohd Fadzli. belum final lagi nama ni sbb belum gi register jpn. sekiranya ada cadangan boleh dipertimbangkan. tapi takyah laa bagi cadangan muhammmad shah jazle plak. :-P


9 comments:

kuizikel said...

halllluuuu shah jazle.. eh eh eh.. silap2.. syazwan.. hehehe... comelnya dia pakai baju robot lagi...

seprais mmg seprais... mak aih yg 1st dulu 3.9? fuh jenuh.. yg ni geng la dengan anak aku, kurang 0.04 je si iyman tu...

congrats sue n family.. selamat makan yang 'sedap2' ajer.. hihi

r.i.t.a said...

congates sue. baby sunggoh tomei.

@tune® said...

tahniah su...

geram tgk baby...

Soulie said...

wahhh dah second baby! prince jugak hehehe. tahniah tahniah!

Lynn Nasir said...

hehe..selalu ke kita terserempak awak tu..? haha mana der...awk baik..tak pernah tido lewat :D__

congrats again!! ^^

azq said...

mmg pandai simpan rahsia Sue ni ya... dizaman2 FB, blog segala... boleh pulak buat surprise! :D tahniah!

Che Kay said...

Ha betul tu selalu je aku jumpe malam2 kat fb. hampehnye haram tak pernah cerita syamiel nak dapat adik! kakak memang buat i terkejut tau bila dapat msg and tgk gambar dlm fb! anywhere i'm happy for you and jaybee! muaaah!

Che Kay said...

muhammad shah jazli aku terima. kalau sebut jazle macam artis tu aku bantah! hahahaha

rohamia said...

dh lama x jengah blog nie...comelnye baby...wahh dh nak abis pantang...besalin kat sepital mana sue...dh lama br tanye kan?..haha

Related Posts with Thumbnails