Tuesday, October 4, 2011

fbi

huh...last apdet adelah pada 26 aug. sekarang sudah 4 oct. dah sebulan lebih tak apdet blog okeh. buat pertama kalinye aku dah skip satu bulan mengapdet. sejak mule berbelog since feb 2008, dalam tiap bulan mesti ade entry at least 1. huhu. kesan menjadik supermom sudah mula terasa. tapi pelik gak, apsal bile jadi makbudak yg busy je, kita kene ngaku supermom? superdad ade tak ramai nak ngaku? ade? ok bagus. tapi aku rase aku tak super pon. kalau tak caya, tanya ayahsyamiel. huhu.

eh sebenarnye tujuan aku tulis entry ni ialah utk announce yg ayahsyamiel takkan dipanggil ayahsyamiel dalam belog ni. walaupun dia tetap ayahsyamiel, tapi dia ayahsyazwan juga. supaya aku tak penat menaip panjang2 tiap kali nak addresskan beliau sebagai 'ayahsyamieldansyazwan', baik aku bagi nama lain. kalau ada adik lain lagi nanti (jgn sebok nak tanya bila ye), lagi byk masa digunakan utk taip nama ayahsyamieldansyazwan je.

ok sekarang kite panggil dia as 'encik jebi' pronounced as 'en-chick jay-bee'. mungkin akan bertukar panggilan lagi, entah kan, tengokla caner.

kdg2 diorang ni ade gak buat gua jeles


kepada encik jebi, happy belated birthday pada 31 0gos lepas. adus, memang lama betul tak apdet belog.

ps: kepada abahgirls yg bertanya dalam comment kat entry ni, so jawapannya tidak. nama ayahsyamiel dlm blog tidak dikekalkan. tapi tidak pula gunakan nama ayahboys. ;-)

4 comments:

azq said...

aik? sama la pulak yek, tarikh last post dan latest post ni.. hahahah... btw, 'fbi' tu apa?

suez said...

azq:
ha'ah ek? baru perasan jugak. ade chemistry nih. bila agaknye kite leh jumpa ek kat azq? hehe.
fbi tu nama encik jebi jugak. boleh refer kat entry ni: http://iamsuez.blogspot.com/2009/03/how-well-do-i-know-my-husband.html

azq said...

oh, baru faham.... itulah fbi yek... muka korang seiras la, jodoh kuat ni :D

Che Kay said...

Hi Jebi~~~ hihi dah lama tak jumpe korang. Ko pulak nak panggi ape?
mummysyamieldansyazwan ke suez ke swana ke? hehehe

Related Posts with Thumbnails