Tuesday, June 1, 2010

gimme the sub of the day

ingat lagi mase first time makan kat subway mase syamiel kat dlm perut. Balik umah terus muntah balik seketul 6-inch sandwich tu, dah hancur la tapi. Aku ingat sgt sebab itu je la satu-satu kalinya aku muntah sepanjang syamiel dok dlm perut. Muntah pun bukan sbb loya ke ape, tapi sbb batuk. Mase tu mmg batuk agak hardcore gak la.

Apsal cite pasal muntah lak ni? Sori ek, tetibe tertaip lak, nak delete, syg lak. Penat taip.

Straight to the point, kitorang mmg syiok makan kat subway. Healthy food yg sgt setap. Kalo tgh diet, mmg x rase bersalah la kalo mkn subway.

lagi best, sejak dia buat promotion sub of the day nih. jimat banyak. sebab kalo beli satu sandwich biase, range harga dia dalam rm10.50 - rm12.50. tapi kalo amik sub of the day, cuma rm7.50 jek. super duper jimat kalo dibandingkan ngan mekdi. sori mekdi. hehe....


senang nak pilih

lagi satu, senang sgt nak pilih mkn ape. sbb biasenya cam susah nak decide kan. ckp je nak sub of the day, dia akan buatkan. tapi kalo ade allergy kat mane2 daging, kene elak la kan.

paling sedap: cheery tuesdays (tuna).
paling value for money: red-hot mondays (italian b.m.t). sebab harga asal dia rm12.50. jimat 5 hengget tu.

;-)

4 comments:

helomynameisjaye said...

aku tak pernah oder sub of the day.setiap kali pon mesti oder benda yg sama (aku lupa apa nama).and their cookies amat setap!definitely meal of the day kalu lepak kt Capsquare sorang2 layan blues.lol

muza said...

mmg suka makan subway..sedap and very healthy food...kan kan

suya said...

oke lapa...nak

suez said...

jay:
yeah cookies mereka sedapp!! kami suke!

muza:
kannnn.

suya:
jom.

Related Posts with Thumbnails