Friday, September 26, 2008

ramadhan entry

selamat berpose semua. huhu dah nak raya dah baru nak wish.

ramadhan kali ni byk gak dugaan. tak pernah2 kene gastrik mase pose, this year kene gastrik dua ari berturut2. sakit woo. pastu kene bayar duit klinik sendiri lak tuh. b4 nih syiok aje asal sakit gi klinik panel. skrg keje gomen mane ade panel dah. nak panel pegi klinik kerajaan la. malas ah klinik kerajaan, unless terpakse baru pegi.

pastu syamiel lak kene cikenpox. padahal auntie nursery dia kata syamiel cume berselisih sekali je ngan kawan nursery syamiel yg kene cikenpox pastu kawan dia tu tak dtg nursery dah. tapi takpe la, at least syamiel takyah takut nak jumpe org yg kene cikenpox lagi pasni. sbb dia dah immuned. hope so.

skrg ni dah nak baik. arini last day keje before cuti raya. keje sehari je arini. before nih cuti 5 ari jaga syamiel. tapi arini takde sape nak jaga dia. so ayah bawak dia gi opis. tapi nangis lak takmo org. ayah nak kene keje luar plak petang. so petang mama dia jaga. kat opis jugak. kat sini pun dia dah tak mesra ngan org lain sgt cam last time dia dtg sini. aritu dtg sini terkekek2 gelak bile jumpa sesapa pon. tapi skrg dia nak ngan uncle fathil ngan uncle non je. hehe auntie2 pun dia nak gak tapi lambat sket kot. heheh. tapi gelak2 n sengih2 still ade. skrg ni dia tgh tidur kat bawah meja belakang mama dia. hehe....

percubaan utk mengcover kesan chickenpox di muka.

lepas taip ni, pusing belakang, dia dah tak tidur dah, tapi dia dah takde kat atas tilam, tapi rupenye kat bawah tilam dia. camane boleh tebalik ni? konpius2. konon2 nak nyorok la tuh!
eh rasa cam tulis diari plak.

selamat bercuti.

selamat beraya.

6 comments:

suya said...

sian syamiel...takpe nanti dah baik leh lari2...hihi bolehkan?

suhanazainal said...

bleh2...lari umah antisuya...leh dpt duit raye. huhu....

suya said...

weih ko barengkan die kat lantai jek?sian die

suhanazainal said...

aku letak dia atas lapik tilam leper tu. tapi dia yg tetibe duduk kat atas lantai sendiri. kalo baringkan atas meja, nanti jatuh lagi bahaye. dulu2 bos aku pun sallu bawak bebi gi opis camtu gak.

MamaNabilahs said...

gue lah tuh..huhuhu..kenangan x dpt dilupakan..

suhanazainal said...

suya: nanti aku bawak playpen dia taruk kat opis lah. leh buat cam umah sendiri. huhu....

mamanabilahs: haha betullah tu...er...puan ex-bos masih takmo invite kite bace your blog ker? hehehe....

Related Posts with Thumbnails