Sunday, August 31, 2008

jalan2 cari makan: rasa - the coast - ikea

happy birthday to my hasben!

n hepi bethday to malaysia too.
arini kite nak mkn lagi. tapi cam kebetulan lak, esok nak puasa, 2 weekend ni asik makan byk aje.

nak mkn kat mane ek arini?

mkn kat the coast pun ok gak kan?


ok gak tu mama! syamiel sokong!


nak gi mkn kat the coast. tapi tutup lagi. aik...kul 12pm lom bukak lagi?? staff dia kat situ ckp kul 12.45 baru bukak.

so jalan2 dulu gi rasa. makan waffle kat situ.


1pm, kite pun gi the coast. yey.




hurm...takde org pun??




cheese nachos



buffalo wings



volcano ribeye steak kot?


macho chicken


food kat sini, erm...3.5 star kot.

pastu kite gi ikea plak. sbb ade kawan jb datang dari jb teringin nak mkn meatballs kat situ. diorg ni pengantin baru. tapi dua2 order makan tak byk pun. kitorang yg lebih byk mkn. hehehe....


wajib makan: daim cake


meatballs. yummy!

4 comments:

suya said...

wahhhh setapppp

chucky said...

gillosss,bulan ramadhan lak aku bace,teliur beb

Fadzli said...

ayam tu name buffulo wing kot?tp part mane buffullo nye tatau la pulak

mamajelly said...

dulu aku makan meatball tu, lepas makan aku sakit tekak, asal ntah

Related Posts with Thumbnails