Friday, December 25, 2009

pindah sistem

pindah.

kalau pindah orang, takla susah sangat. tapi kalau pindah sistem, agak leceh n perlukan cooperation dari byk team. sempena maal hijrah lepas, sistem kitorg pun berpindah ke data centre baru. mmg penat. just imagine, baru balik dari opis, sampai umah kul 8, then bangun tido kul 12.30am semate2 nak pegi checkpoint meeting kul 1pagi. pastu balik umah balik, then kul 6 pagi kene ade kat opis balik (padan muke, sape suruh dok umah jauh dari opis?).


konon2 tengah pantau progress. :P



asik gelak2 je (photo dicurik dari blog nik)


macam tetibe gambar ni ok plak. padahal amik sambil bergerak (ku azlin tengah dok reverse takmo bagi amik gambo dia)



kalau aku kumpul duit gaji sampai pencen, agak2 mampu tak beli mainframe nih?


thanks to my team (macam team bola je) yg byk tolong mase ni! apa yg penting? kerjasama!

2 comments:

Nurilhami said...

tahniah kengkawan yg telah berusaha keras menjayakan perpindahan ini... ecewahhh

bb7ady said...

wahh. hebat data centre korang.
aku pon bakal alami situasi cam korang nih... huhhuhu

Related Posts with Thumbnails