Monday, January 9, 2012

2011 yg byk cerita

huhu masa taip ni dah seminggu lebih masuk 2012 dah pun tapi takpelah kan....

pada aku 2011 ni adelah tahun yg agak besar jugak la for our family. sbb ada byk major things yg berlaku dlm tahun ni:




1. kami dapat hero kedua: muhammad syazwan. berjaya jugak buat surprise dari kawan2, kecuali yg pernah jumpa aku la kan. update gambar masa peknen kat blog pun crop kat perut. haha.



hello world!






2. tahun ni adalah tahun tupperware. syazwan pun boleh dikatakan membesar bersama tupperware. sbb mama decide nak serius ngan tupperware masa syazwan dlm perut. skrg ni naik stage masa recognition pun kekadang angkut syazwan sama. hehe. n alhamdulillah rezeki dgn tupperware agak memberangsangkan ) fuyoh 1st time guna perkataan 'memberangsangkan', panjang gak ek?)



berjaya menghabiskan 2011 dgn menjadik 3-star director





3. pindah rumah sendiri. alhamdulillah gak dpt ada rumah sendiri. ni first time ngaku kat blog nih. later2lah aku apdet detail pasal rumah ye! rumah biasa2 je, tak hebat pun. tapi seronok gak sbb dlm ketensionan mencarik rumah n menengok harga rumah yg macam tak berapa nak murah, and rasa nak give-up mencarik rumah pun ade, tetibe dpt call dari ex-bos bgtau dia nak jual rumah dia, n dpt harga yg best jugak. so rembat jek. pastu pepandai ko lah ye membayor bulan2. huhu.



muka terkejut nak masuk rumah baru



4. kami dah 3-series! huhu.


5. tahun 2011 buat rekod tak tengok wayang langsung. ape dah jadi pada rekod 8 wayang dlm tempoh sebulan yg pernah dicreate dulu? huh.


semoga dlm 2012 ni dpt lagi achieve segala target & wishlist yg ada. apa wishlist nye, biar kitorang simpan sendiri. segan nak publish. ;-)


7 comments:

cikpuanbibah said...

tahniah Su..

Rumah baru kat mana?

Athirah Rosli said...

comelnya baby!

Soulie said...

alaaa comeynyer gambar yang last tuh! congrats dah ada umah baru

suez said...

cikpuanbibah:
kat tempat yg byk sate.

Athirah rosli:
baby tu kata timakasih. Awak pun comel jugak. ;-)

soulie:
thanks. ala rumah 2nd hand jek. hehe aku pon suke gambo last tu. gambo qeeb pun kiut.

Che Kay said...

Target aku tahun ni adalah nak jumpa Syamiel, Syazwan, PapaSyamielSyazwan, MamaSyamielSyazwan, Suya dan Yus!!! Kena jumpa jugak tahun ni! Dan harus jumpe sebab ko dah pindah rumah baru~ hehehe. Alahai rindu la kat korang~

Che Kay said...

Target aku tahun ni adalah nak jumpa Syamiel, Syazwan, PapaSyamielSyazwan, MamaSyamielSyazwan, Suya dan Yus!!! Kena jumpa jugak tahun ni! Dan harus jumpe sebab ko dah pindah rumah baru~ hehehe. Alahai rindu la kat korang~

Che Kay said...

Target aku tahun ni adalah nak jumpa Syamiel, Syazwan, PapaSyamielSyazwan, MamaSyamielSyazwan, Suya dan Yus!!! Kena jumpa jugak tahun ni! Dan harus jumpe sebab ko dah pindah rumah baru~ hehehe. Alahai rindu la kat korang~

Related Posts with Thumbnails