Thursday, January 12, 2012

joke of the week menjadi joke of the year

aritu masa baca paper pasal dress code mindef ni, aku rasa inilah joke of the week:






bersongkok bersamping gelap -> bersongkok bersamping dark
baju melayu cekak musang berbutang tiga -> tight malay civet berbutang three
baju melayu cekak musang berbutang lima -> tight malay civet berbutang five










tapi lepas baca paper 2 hari lepas, inilah joke of the year:



taktau nak gelak ke nak nanges.




ps: bahasa rojak di dalam blog is ok. tapi bahasa rojak di dalam formal writing is a big NO okeh.

5 comments:

Che Kay said...

tq la ko update. baru la aku paham ape kejadahnya yang berlaku hari tu! hehehehe

suez said...

che kay:
macam tak percaya google translate boleh dipersalahkan. google translate tu bukan manusia okeh!

azq said...

tapi sapa PIC yg upload mende ni, takkan lansung tak baca/check?? saja nak sabotaj ke apa?

suez said...

azq:
kan? adoilaaa.

@tune® said...

hmmm...\
nasik sudah menjadi bubur...

Related Posts with Thumbnails