Friday, April 27, 2012

Birthday Bash December 2011

2011? hahaha cerita basi dah 4 bulan lepas...tapi nak gak masuk blog.

sebabnya: digit depan umur tu dah tukar nombor lain. huhu rasa tua okeh. dah kena start minum berrygen.  ;-)

menjadik org umur 30-an, hmm takde ape beza pon? cuma dah makin byk tanggungjawab. n selalu rasa tak cukup masa (dat's y lah update blog pon cerita2 basi jek).

last minit plan nak buat makan2 kat my place. ekceli yg teruja nak buat makan2 ialah my sista yg sentiasa nak celebrate birthday anak2 dia dgn meriah, maklumla dah ada segala kelengkapan birthday party kan. so tak pasal2 maksu kene join sama.

n first time gak ni jadi host event di rumah sendiri. huhu.


table setting. tema smurf.



last minute plan, takde nak order2 cupcake nye. beli muffin je kat pasaraya. (elleh macamla kalau plan awal pun, akan beli cupcake? kitorang kan bukan peminat cupcakes? hehe)



kumpul ahli keluarga. biasala mesti tak cukup korum punye. tv: wajib tayang movie smurf all-day long. tema smurf katanya.



 tiga org peniup: hazman & humaira for their birthdays, syamiel wakilkan mama. hafiey berdukung lagik.



blue velvet cake by kaknisah. Hafiey 29 Dec, Rara 30 Dec, Hazman, 21 Dec, Maksu 19 Dec. saje la tu letak 3 lilin kecik + 1 lilin besor :p

1 comment:

Nurilhami said...

sue, bila nak jemput kami pula... house warming heheh

Related Posts with Thumbnails