Friday, November 21, 2008

abg aku ckp la kan...

aku ade ramai abg.

sorg abg aku ni kan, dia ade bagi tips la.

"kalo nak gi meeting ke presentation ke yg ade kemungkinan nak kena marah dgn bos, pakai baju kaler pink. sbb ade research kata baju kaler pink boleh buatkan org tak jadi nak marah kita."

aku tak sempat la plak nak google pasal research ni betul ke tak.

abg aku kata dia praktikkan la jugak. dia kata so far, kalo dia ade meeting ke, bila pakai baju pink, meeting smooth aje. tak kene mara pon. hehe nak imejin kejap abg aku yg besor n tinggi n gelap n botak n macho pastu pakai kemeja pink. so sweet. hehe....

so mari kita wat collection baju pink yek kawan2.

5 comments:

@tune® said...

aiseh!!kalau da uniform kaler biru...from head to toe da kene ade uniform..camne nk tukar??

suhanazainal said...

pelagi...ko kene wat proposal kat bos ko supaye tukar ke uniform baru kaler pink....

suya said...

oke...saye suke ping!:D

wahdi said...

patutlah aku sentiasa disayangi sbb banyak baju pink LOL

suhanazainal said...

suya: yeay!

wahdi: a'ah pengarah bps (datin ape tah nama dia aku dah lupe. tapi muke dia macam rubiah suparman) pun asyik dok sebut nama ko padahal mase tu ko dah resign. :-P

Related Posts with Thumbnails