Friday, November 28, 2008

thanks! but no thanks.


saye sangat terganggu dengan email2 sebegini.

btw thanks! cuma saye tak rajin nak masuk.

tapi saye tak salahkan kawan2 yg menyelect nama saye. itu menunjukkan mereke sayang saye (jal, i love u too). cuma bile semua org select dari semua nama dlm address book mereka, apekah inbox saye akan meletup? dan inbox kawan2 mereka yg lain juge?

8 comments:

jelly said...

ahaks, sori kalau ko dpt email send some love tu, actually aku nak send to my husband, but tak perasan dia select all the names in my yahoo contact, so, tersend la kat semua org termasuk ko...
don't blame me - i'm not the one who start this.

suhanazainal said...

alamak...itsokei. i accept your love. ihik!

MamaNabilahs said...

check setting on FB..rasanya byk yg boleh eliminate

chucky said...

mmg la,email camni,pastinye lepak dalam trash aje

@tune® said...

wat oskeeping le gamaknye..aku lg...menag loteri saje..hampeh...

suya said...

nanti inbox ko horny.banyak big kiss.hhihi

suhanazainal said...

mamanabilahs: thanks. tapi yg byk masuk tu bukan yg dari facebook.

caki: huhu

atun: wah kaye la ko. aku dulu selalu gak dpt loteri, tapi skrg dah tak dpt plak. dah insap kot.

suya: haha

MamaNabilahs said...

waa..sulah bertukar wajah lorr....

Related Posts with Thumbnails