Sunday, November 30, 2008

MMSC YEP2008

backdated entry lagi. huhu aritu malas nak tulis.



30 november 2008: mmsc alumni year-end-party 2008.

huhu cam weird plak tempat kerja pun ade alumni. mcm skolah plak. tapi maksud alumni ialah 'plural of alumnus'. maksud alumnus pulak ialah
1. a graduate or former student of a specific school, college, or university.
2. a former associate, employee, member, or the like.

so according to description #2 tu betullah kan boleh guna gak perkataan alumni utk kes ni. huhu....

thanks to myself (haha poyo tak) for the initiative to create the mmscians yahoogroup. alhamdulillah berjaya gak kumpul kawan2 from mmsc. yg tak pernah jumpe pun ada. once an mmscians, always an mmscians (seperti pernah ku dengar ayat ni, sori pyan, aku curik ayat skolah ko).

i have to admit, aku suke keje kat mmsc. walaupun mule2 dulu aku agak tak suke, tapi aku suke kawan2 kat situ. tp out of +-200 staff, skrg dah tinggal bape kerat je org kat situ kot.

ok, sambung cite pasal yep 2008. the idea to have a gathering ni dtg dari keerk. pastu fly masuk cerita. diorg berdua ni lah pegi carik location etc etc. pastu kak has tolong lagi with da food. suhana tlg sikit2 je.

on the day itself, walaupun agak kelam kabut sbb committee tak ramai, tapi kire ok lahh kan. what do u expect (ini ayat farhad mase kat mara), org semua bz. ramai bz ngan babies n kids lah. aku pun tak dpt tolong fly n kerk. antar wakil je lah tlg bakar bbq (thanks to ayah syamiel). n thanks to sharen jugak (wife kerk).

to people yg bwk makanan, thanks! (jal, muza, ita & fifi)'s baker's cottage cake mmg kelass, roha's cupcakes sgt comeil, sal's sandwiches sedap, yatie's cake tak sempat nak rasa, n macam-macam lagi.

to aleeya(anak fly), thanks sbb main ngan syamiel.

to fuza(wife pajoe), thanks sbb pegang syamiel masa mama dia bz.

n thanks pd semua yg dtg! lenkali kite buat lagi ek!

eh lupa lagi satu mende penting, mintak maaf atas segala kekurangan, keoveran, kesilapan & kesalahan ek....

without flash.


with flash. gambar tak cantek. cuaca gelap dah nak senja + kamera cap ayam.

3 comments:

@tune® said...

pergh..mmg lasat arr...siap ade alumni...

jelly said...

uik, pembetulan tu, cake bakers cottage is not only from jal - it's from jal, muza, ita & fifi. Marah derang kat aku kang!hehehe

suya said...

fuyoh.mane aku?heheh

Related Posts with Thumbnails