Wednesday, May 12, 2010

germandeli imbiss

tetibe rase nak burger yg besar. ni sumer pengaruh citer man vs food la ni.


it's all because of you, adam richman!


kalau dioffer RM yg byk, rase cam best je nak try besar camnih


location: germandeli imbiss @ petronas jalan kolam air, ampang (petronas ni besar gile n byk kedai. cam mini shopping mall).



aku amik xxl wiggy 2pcs patties of 100gm. RM10.50


ni ayahsyamiel punye: xxl wiggy 2pcs patties of 180gm. RM13.50



memang setappp


tapi ada teguran membina sikit, apsall la guna pinggan plastik? asik melompat2 je pinggan tu mase nak potong burger.

selepas makan...memang kenyang gile sampai malam (oye, kitorang makan during lunctime). lepas tu mule rase nyesal bile mengenangkan lebihan kalori yg byk dah termasuk dalam perut. just imagine, aku dah telan 200gm daging lembu, ayahsyamiel lak dah telan 360gm daging lembu. tu baru daging, belum kira yg lain2 lagi, fries lagi. nak wat cemane kan dah tak sengaje termasuk perut? lalalala....

9 comments:

jellynajal said...

macam best beger itu. nak try lah jugak. saya suka beger. dah boring beger mekdi.

helomynameisjaye said...

wahh sedapnye sue.nmpk lagi menggiurkan dari those burgers kt Carl's Jr and Wendy's put together.ah aku mmg suke bege.nicee

abahgirls said...

mesti torai..mesti torai...

suez said...

jal:
oh ye. kedai germandeli imbiss ni bebetul sebelah mekdi. so bile makan tu terasa cam lalala.

heloyournameisjaye:
entah kenape, aku belom berkesempatan nak ke carl's jr. dulu cam takut2 sbb nama dia cam carlsberg heheh, tapi skrg rase cam nak pegi. hehe.
tapi aku rase mmg beger sini better dari wendy's.

abahgirls:
sile torai. oh ye, dia juge ade hot dog yg panjang n besar gile. next time aku nak torai yg tu plak.

azq said...

hahahahha... saya pun suka tengok man vs. food. tapi part dia makan oyster mentah banyak2 tu agak loya la... wah, syabas, boleh habiskan burger besar itu, sila eksesais selama sebulan... hihihihi..

Che Kay said...

MAK AIII! gILER Kentang korang makan!!!!!!kat mana ye kedai dia? huhuhu al maklumlah kat orang kat sini tak tau. sini paling byk KFC! dah naik boring. McD rasanya macam ada 4 ketul je.

suez said...

azq:
erk...eksesais sebulann? err...pembetulan sikit kpd semua, pinggan tu sebenarnye kecik je tau. sbb tu ramai kate burger tu besar. agaknye la.

chekay:
diulangi, pinggan tu kecik je sebenarnye. hehe. location dia kat petronas dekat ngan hospital ampang puteri.

Che Kay said...

next question: hospital ampang puteri kat mana? (huhu dah lupe peta kl)

suez said...

kaykay:
ala dekat ngan hotel de palma ampang tempat kite dinner lepas abes matrik tuhh....

Related Posts with Thumbnails