Tuesday, May 4, 2010

sue layan drama petang?

ok sebelum ni aku cam pelik2 tengok orang2 yg tengok cite drama 6.30 pm ni. korang ni sempat ke nak sampai rumah utk tengok citer2 camtu?

tetttt. (bunyi buzzer)

utk kali pertama dalam sejarah, aku pun dah jadik golongan yg nak kene balik keje awal, utk duduk depan tv kul 6.30pm. apekah?

kuat jugak pengaruh citer adamaya ni.


aku suke sebab
1. jalan citer yg lain dari lain. tak berapa boleh nak jangka wat will hepen next.

2. pelakon yg best. aku rase supporting actor dia lagi bagus dari pelakon utama. especially mamat nih (tapi dia bukan supporting actor):

muke annoying gile

oh ye. mak aku cakap mamat ni tiga pupu ngan aku. sikit lagi nak jadi kupu-kupu. huhu.

3. sebab ketiga, ntah aku taktau kenapa. dah termelekat, kene la follow kan.

5 comments:

Nurilhami said...

saya suka tgk faizal ni berlakon, tapi saya jadi menyampah tgk dia lam citer ni....

Kazaztan Team said...

dah terkena...ehehhehe...

Che Kay said...

hehehe aku percaya sue! aku sungguh percaya. hehehe. ko sempat ke balek? aku sah2 la sempat. opis dgn rumah 10 minit je.

sekarang walaupon aku macam venci maya, aku suke 'R' dia. sekarang tengah praktise sebut pelak 'R'. hahaha perasan cute konon. hahaha

suez said...

nurilhami:
kekeke...belum tengok lagi group yg benci dia kat fesbuk. saye tak join la tapi cume bace jek. siap kutuk rupa fizikal dia pun ade (tak sampai ati nak tulis ape yg diorg kutuk). tahpape. tp mesti dia bangge sbb maksudnye dia berlakon bagus.

kazaztan:
sekali-sekale.

che kay:
aku kalau balik on time, sempat. tapi kalau lambat sikit, start tengok pun lambat la.
oo. dia pelat 'r' ek? tak pasan plak.

Nowwa Fitri said...

follow jugak ek..ai follow online je..6:30pm masa kritikal...sume org makan malam sebelum maghrib..so kena kelentang kelentung kat dapur dulu..hih

Related Posts with Thumbnails