Monday, November 29, 2010

this is retro: nkotbsb

punk rock, punk rock jugak. grunge, grunge jugak. tapi kalau dah jadik remaja 90-an, dah takleh elak dari disogokkan dengan new kids on the block (NKOTB) ngan backstreet boys (BSB). tapi aku lagi suke nkotb la kot sbb mase tu skolah rendah lagi, macam cool je dengan zaman ramai memakai buttons besar2 yg banyak kat baju atau beg.

tapi bile zaman bsb (dah skolah menengah) tu cam malu sikit la kan nak ngaku layan diorang. cam poyo jek kalo ngaku. huhu.

tapi macam best plak tengok diorang perform together kat american music awards baru2 ni.

5 comments:

chucky said...

x nak ngaku kunun...
dia la org first rakam lagu BSB bile kuar radio kan...
hahahaha

jellynajal said...

ok, aku memang suka bsb, aku mengaku aku suka bsb, aku tak pernah berselindung aku suka bsb, aku siap menari dalam bilik hostel kat u sambil ikut dance step bsb. i love bsb ok.

jellynajal said...

eh tambah sket. nampak macam berlagak lak komen tadi.. video ni best. time kasih kuarkan, aku tak penah tengok walaupon aku suka bsb.

Nurilhami said...

i dulu minat giler kat jordan and jonathan knight tu.. adik beradik kannn...lalalalalalalala ...tonight

suez said...

caki:
seingat aku, aku tak pernah rekod lagu bsb. ala mtv ari2 dok ulang. kite kan dah disogokkan ngan bsb.

jal:
tetibe aku teringat ko suruh aku wat entry 'kenapa saya tak suke kru'. jawapannya sama ngan bsb la: diorang tak memperjuangkan muzik yg aku suka. (tapi bila ade yg nak chop nick carter, aj(nuron), aku lak sebok nak chop kevin. haha).

jal:
no problem. video ni pun baru je lagi. dalam seminggu kot.

nurilhami:
'tonight' ngan 'step by step': memang best la zaman tu, bersama2 ngan vanilla ice nyer lagu 'ice ice baby'. pergh. hehe.

Related Posts with Thumbnails