Friday, December 10, 2010

congrats soul n suzie

nak congratulate my two frens yg baru selamat melahirkan baby comel baru2 ni:
1. soul - 30/10/2010 - first baby.
sori lambat plak apdet. padehal dah wish kat fb. naqeeb ko kiut!
2. suzie - 7/12/2010 or 1 muharram 1432 (eh kalau dah malam, dikira 2 muharram dah ke ek?)
congrats dapat 2nd baby boy lagik. muhd afiq ezz eddin. byknye nama. bile nak upload gambar ke fb/blog? mesti comel kan?

list of december babies, coming very2 soon:
- atune's (semoge selamat deliver bebeh)
- rita's (adakah birthday adik aniq = birthday ngan abang dia = birthday aku ?)
- zaff's (duedate awak same ngan birthday kite lah)
- kakak aku (syamiel nak dpt kazen baru!)
- kuizikel (eh aku sebenanye taktau ko patutnye bersalin bile. december kot?)

semoga korang pun selamat melahirkan baby yg comell2. ;-)

5 comments:

IbuAniq said...

owh...
sue...adek aniq xdpt kot same besday ngn aniq aka same besday ngn ko sbb aku kene operate dah 15hb neh. dpt sipi-sipi jek..hehehe

suez said...

ibuaniq:
mmg dah konpem sekonpemnye kene operate gak eh? ok aku doakan ko selamat dioperate n cepat recover bebeh!

kuizikel said...

tu la bila si suzie nak updet gambo.. nama 4 patah perkataan tuuuuu... hehe...

eh aku pon masuk dlm list ek, tq2.. lambat lagi bln 2 (ye ke lambat lagi)...huhuhuh

Zaff Zafrina said...

tau sama dgn bday awak, tapi sampai sekarang dia tak keluar2 lagi, tunggu bday kite kot.. hehehe.. btw, happy belated birthday ye!

suez said...

kui:
dia dah apdet gambo dah. cumel.
ooh bulan 2 ek. bulan depan je tu. all da best!

zaff:
dia tak tunggu bday awak gak. dia tunggu anniversary rupenye. btw congrats. :-)

Related Posts with Thumbnails