Thursday, November 5, 2009

55%

biasenye la kan, kalau kawan mama yg tengok syamiel, mesti cakap "sebijik macam muke ko su..."

kalo kawan ayahsyamiel plak mesti ckp "sebijik muke jebi..."

hurm....

kita tanya balik kat mr. look-alike meter:

sebelum ni pernah test look-alike meter ni guna gambar mama ngan ayah umur 20-an, biasenye resultnye equal atau 2% macam mama. tapi bile guna gamba mama ayah mase kecik, terus jump ke 55%.

;-)

5 comments:

chucky said...

kau dah try gune zaman sekarang?
zama umor dekat 30...

Lynn Nasir said...

salam sue,

kita follow awak ye. kan best kalo ada shoutbox..hehe! tak tau pun ada belog..ni lepas ziarah chucky la ni jumpa awk (^o^)

Lynn Nasir said...

wah...sue pun folo sembang kencang yek? hehe...layan..

@tune® said...

hihi...
konfem!!

suhanazainal said...

caki:
zaman sekarang punye dia kate equal. ntah, pening aku.

lynn a.k.a nuron:
silelah folo. kite tak suke shoutbox. byk spam.

lynn:
sembang kencang yg tegur aku dulu. pastu terus terfolo dia. heheh.

atune:
huhu....weh bile majlis ko nih? congrats in advance...!

Related Posts with Thumbnails