Thursday, November 19, 2009

congrats to mamajelly

congrats to jal & zeri & familynye sbb dapat new family member semalam!
- baby girl. wah selamat boleh lagi recycle baju2 n toys syasya....
- 9.31 pm. berapa lama kat sepital dah jal?
- 2.9 kg.
- nama adiksyasya: nur muyassarah (first time dengar nih!)

congrats!

6 comments:

Che Kay said...

huhu nama yang aku sungguh kenal. nama anak sedara aku yang muda beberapa tahun je dari kite.

syamiel mesti suke dapat kawan baru. hehe

btm tahniah jugak kepada kawan mamasyamiel.

@tune® said...

alololo...
selamat dah

Shonna said...

alhamdulillah.. seronoklaa syasya dpt baby girl gaks.. takyah beli byk2 baju.. jimat2!!

jellyna said...

wah, terharu entry spesel utk diriku? anyway, time kasih.. nama muyassarah ada je kalau search kat google, siap ada blog lagi owang itu, hihihi, tapi nama tu aku tengok kat buku ustaz ismail kamus tu, bukan sempena nama budak dlm blog tu tau. hehe

suhanazainal said...

chekay:
kirenye dah lame gak ar nama tu, aku yg tak pernah dengar ek. isy3x.

atune:
selamat dah. pasni ko lak. ;-)

shonna:
betul3x.

jellyna:
ni ko maksudkan buku yg aku pinjam aritu tu la ek? oo aritu aku tak take note sgt sbb belum carik nama baby girl. hehe....

Jogger said...

hahhahah bagus laa jal... sue ko bila lagik??

nnt aku boh link ko. kalo org xder banner... aku boh profile pic dia

Related Posts with Thumbnails