Wednesday, November 18, 2009

mari menjadi robot

saya pemegang rekod balance cuti paling banyak, tapi masih lagi boss suruh saya kurangkan cuti yg saya apply. how?

11 comments:

suya said...

sile lempang boss anda laju2

Lynda said...

ehhehehe

Nik said...

EL je....

@tune® said...

oo...marah jer...xpon suh die ganti ngan wang ringgit..xlama lagi Y.E.S

chucky said...

suhana,sile kurangkan cuti.....

helomynameisjaye said...

woww..cuti berbaki byk.kagum!

Che Kay said...

aiyooo sungguh keji bos anda!

azq said...

kalau baki cuti boleh tukar dapat duit best jugak! kayoo.. kayoo..

suhanazainal said...

suya:
aku tak reti ar nak lempang org.

lynda:
suke ek....

nik:
terima kasih atas sajesyen itu.

atune:
year end sale ek?

caki:
caki, sile jgn jadi bos saye.

jay:
aku pun kagum ngan diri aku. apsal tah.

che kay:
uish...kejam sangat tuduhan tu. sian lak kat dia.

azq:
ekceli mmg boleh ganti dgn duit. 50% dari cuti tahunan boleh tukar ke duit tapi mase pencen sok la baru dapat. tu yg saye nak gunakan cume 50% je dari cuti tahunan. masalah problemnye, yg 50% tu pun ade byk lagi belum pakai. adeh....

Che Kay said...

hehehehe

bb7ady said...

haha. bos ko suh kurangkan cuti. OK gak tu. bos aku plak, bekukan terus cuti kami. huhuhu.
sadisnye :(

Related Posts with Thumbnails