Sunday, November 22, 2009

pagi ahad sepatutnya bangun lambat

skrg tgh kat airport, nak fly ke kk. kene keje lagi ari ahad. rugi satu lagi ari bersama kuarga.

syamiel jgn noti2 ngan ayah ok...mama balik ari selasa...

hurm...ape mende menarik nak buat/pegi kat kk ek?

7 comments:

Nik said...

kalau muat bone kapal terbang, belikan saya tikar saawak. mau bentang kat opis baru

Che Kay said...

Harus la datang jumpe Che Kay. Ala ingatkan syamiel dtg skali. Huhu

Jogger said...

KK byk besh sue....

pasar filipina... dgn kedai 98. kedai tu ko tanya mr ben kita dlu... muahahha

Jogger said...

aku klik nexcare (nuff ko) tadik..

suhanazainal said...

nik:
kat sabah ada jual tikar sarawak gak ke? tingi sungguh semangat kejiranan dua negeri tuh!

chekay:
hehe dah selamat jumpe ko dah...

jogger:
oo ye ke? thanks. nanti aku klik ko nyer. eh sejak bile nuffnang pakai nama nexcare? macam nama farmasi lak....

jogger:
pasar filipina aku dah gi. tapi kedai 98 aku tak pasan plak. adehh terlepas sudah....

Jogger said...

huhuhuh klik tmn net.

nuffnag tu agensi dia... so dia byk advertise benda2 lain... salah satu dia nexcare, tmnet, twilight new moon, CIMB... byk woo... so ikut nasib laa kuar apa... janji satu klik 25 sen..

Jogger said...

blogjog kat sini....rakan klik nuff dah rebranding... pi laa usha

Related Posts with Thumbnails