Tuesday, February 22, 2011

syamiel's major paradigm

setakat ni dah seminggu straight syamiel dah tak pakai mamy poko pants.

result: lulus cemerlang.

harap2 takkan ade la kejadian tak best terjadik kat tilam/kete atau kat mane2 saje.

tapi siang je la. time tido malam, tetap kene pakai.


bolehla reward syamiel dgn slalu bwk syamiel ke playground lagi. hehe.


ps: kpd parents yg lebih berpengalaman, ada apa2 tips utk disharekan tak? tqvm.

5 comments:

Che Kay said...

tahniah syamiel! good boy~ hehehe

dulu aku train anak sedara aku suruh dia buang air kecil dulu sebelum tido, then pagi2 bangun subuh tu terus kejut dia pegi buang air lagi. lama2 dia pon dah tak payah pakai alat keselamatan masa tido. =)

Adwawa3 said...

Bagusnya...nnt leh la share tips2 dia yer...

Ibu said...

tahniah syamiel...
aniq maseh lom terer lagik.
harap dpt share tips...

suez said...

che kay:
bagus gak ko kejut dia bangun. aku ni selalu tak sampai ati nak kejut kalo tengok dia tengah nyenyak tido.

wawa:
sebenarnye nak mintak tips ngan orang yg lagi expert. tapi belum ade yg share. tips syamiel, jangan start toilet training selagi dia belum pandai bercakap.

ibu:
aku cuak tadi ingatkan ibu mertuaku yg kasik komen tadi sbb ko punye nick 'ibu'. hehe.
tips nyer tu je kot, bile dia dah pandai cakap, baru start. n once dah start, don't turn back. nanti dia konfius.
agaknye la tu tipsnye. kalau2 ade kawan2 yg lagi berpengalaman nak share?

chucky said...

yeay..
syamiel,mintak lebih lagi laaaa

Related Posts with Thumbnails