Thursday, February 24, 2011

pakistan pakistan...

~eskalator~
canggih sangat yer klia...atau besar sangat, sampai tak jumpa mana lif? bukan ke peraturan naik eskalator kat mane2 pon, tak boleh bawak troli, apetah lagi bawak troli secara berjemaah mcm korang. pastu leh tersepit. kalo korang injured pun ok gak kan, senang sikit mesia nak menang byk. adoiyai... eh rugi tau korang tak guna lif. best tau...lif dia dinding cermiin....canggeeeh...boleh nampak luaaaar....

~mengaduh~
serius kitorang terkejut dengar suara player korang mengaduh gile kuat mase berlakon jatuh mase shakir tertepis bahu dia tu. pastu mengaduh gile2 punye kuat sampai leh dengar kat tv kan? ele berlakon je kan? kan? tapi kuat sgt la bunyik tu.

~red card~
huhu bile ko dah jadik centre of attention, game macam dah nak terberenti, janganla overkonfiden nak tendang org. sian apex (err apex pun berlakon sakit gak ke?). tapi nasib lah kan dah tendang depan2 ref, konfemla red card. huhu.

~umer~
eh umer tu hebak jugak ek. kesian fakri, byk gile try tapi tak masuk2. hebak ar umer walaupun macam pakai baju pinjam. hehe.


5 comments:

Nurilhami said...

sabar...sabar...msia menang ahaks!

suez said...

nurilhami:
belum menang lagi...baru 2-0.

Che Kay said...

cakap pasal eskalator tu memang aku blur2 masa tgk berita. sebab aku pon tak pernah bawak turun troli ikut eskalator. hahaha

@tune® said...

part ekslataor tuh mmg lawak..ngok juge mereka nih..da la bagasi gedabak..luggage naik lori lagi plak..kelasssssssss

Nik said...

huh... aku tak tau citer eskalater. cer citer..cer citer...

Related Posts with Thumbnails