Wednesday, December 24, 2008

gian karok

tibe2 rase gian nak berkarok.

mebi sebab hujan dah lame tak turun.

skrg kat opis baru ni takde (belum ada/belum create) geng karok.

tringat zaman kat opis lama.

dulu2 ngan jajad. tapi setakat kat studio opis aje.

pastu kat mmsc la. setakat kat mines pun bolela. bilik bole masuk 6-7 orang.
selalu pegi ngan cdot (minah ni kalo nyanyi serius rase cam dengar radio, dia boleh nyanyi lagu anuar zain dengan sangat powerful. kalo nanti anuar zain ajak duet, jgn lupa jemput aku jadi backup singer pon jadilaa), fiffy, adda, n few others.
waktu standard: masuk waktu jumaat. kadang2 lunchtime ari kamis pun pegi gak. pastu masuk opis pukul 3. pastu kantoi ngan big boss yg taklah big sgt saiznye. >:)

pastu kene keje kat tempat client kat mara. geng baru plak.
location: redbox sogo. bilik 6-7 org gak. leh dpt makan mihun goreng sedap pastu leh refill air ngan kepek2 kat luar.
waktu standard masih waktu jumaat.
ahli-ahli karok: jal, roha, dila mara (suara sebijik amy mastura). and penampilan istimewa mak mentua jal. rock sungguh auntie nih. dia la yg selalu dtg awal utk booking bilik.
nyanyian beramai2 paling best: lagu zombie - cranberries.

eh, sebelum tu mase outstation ke terengganu pun kitorg rajin karok. itu ajela aktiviti riadah paling sehat sekali di sane. geng2 karok: roha & cdot dan juge mereka-mereka yang menetap kat terengganu (memang takde kata ganda 'mereka-mereka' sbb 'mereka' tu dah ramai, tapi aku tengok kat tv makin berleluasa org guna ayat ni, especially afdlin shauki) . bilik karok kat sana lagi besar, leh muat 12 org kot, tp tak secantik kat kl la. tapi nama tempat tu 'pusat latihan vokal'. nampak lebih sopan kot.

jom karok!

3 comments:

@t00neY r00neY® said...

astaghfirullahalazim...
hihihi

chucky said...

kasik ujan turun ngan lebat oke

suhanazainal said...

atun: isy ape nak jadi nih....

caki: wahaha akhirnye pagi tadi ujan. tapi aku tak karok lagi. ko ke caki?

Related Posts with Thumbnails