Thursday, December 25, 2008

zainals' family day

sepanjang 27 tahun bersama ngan family ni, inilaa first time kitorg buat family day. dulu2 mase kecik selalu gak every year pegi pd tapi itu ikut company bapak punye family day.

walaupun agak kelam kabut n sekejap je, sbb nak kejarkan ini je mase semua adik-badik ade kat kl. sbb 1st jan ni abang da nak balik pejaten jakarta. tapi still tak cukup korum gak sbb kaknoli tgh wat aji. tapi yg dtg pun ade yg tak dpt join aktiviti sbb demam (ngah & kaknin. bz sgt ngan wedding azidi kot), so diorg duduk bilik je, family photo pun tak dpt kumpul sumer gak. memang susah nk kumpul sume skali.

yg byk jadik mastermind utk family day ni ialah, my 3rd brudder, yang.
pasni nak buat lagi...yeay.

dinner kat sepang gold coast. anak2 ateh panggil kerang tu 'siput'



selebret birthday family member yg lahir december - january


mereka nampak comel aje dlm gambar ini

mereka ini pun nmpk sgt comel dlm gambar ini




ramai cam hari sukan sekolah. dah besor dah family zainal & munah nih


"weih gigi palsu mane ade dalam list treasure hunt nih!" (family suhana menang game ni. semua sbb ayahsyamiel berjaye jumpe duit 5 sen tahun 1994. rupenye item itu paling tinggi markah)

beramai2. tapi bukan semua. ade 3-4 org tgh tidur kat bilik.


lepas check-out, kite pegi makan kat tepi laut pulak. sini lagi puas n sedap.

4 comments:

suya said...

comel2....:D

suhanazainal said...

suya: aku ke comel?

@t00neY r00neY® said...

konfem bukan hang yg comel tuh,..akak ko barangkali...

suhanazainal said...

atun:
akak aku bayar ko berapa utk komen tu hah?

Related Posts with Thumbnails