Wednesday, December 31, 2008

additional: 2008

tetibe teringat lagi satu mende pasal 2008 yg lepas, iaitu...

mesti tgv & gsc nyer statistik ada turun sikit last year, sbb mamasyamiel ngan ayahsyamiel buat rekod tak tengok wayang langsung sepanjang 2008.

last wayang ialah national treasure 2, kitorg tengok pd 31 december 2007. time tu pun bawak perut masuk cinema. huhuhu....

pasni ade kawan2 volunteer nak babysit syamiel dalam 2-3 jam? supaye kitorg tak buat rekod yg sama utk 2009 pulak.

7 comments:

suya said...

huuuhu mmg terel.
syabasss inspekter sahabbsss

MamaNabilahs said...

su..bwk je kat umah I..heheheh..sejam brape mau kasi?

suhanazainal said...

suya: nehi nehi nehi

mamanabilahs: wah best2. er sejam singgit? wah kene buat timesheet camni.

@t00neY r00neY® said...

soh suya jage la anak ko...kikiki...aku takut die jage cam kucing jer

chucky said...

ooo,aku ingat,rekod aku pegang
rekod aku mampu betahan 9 bulan aje

suhanazainal said...

atooney rooney: ok gak tu. aku tak terkejut punye kalo syamiel leh tunjuk skill tido kat tingkap.

caki: try again. all da best.

@tune® said...

xyah tgk la..
bg la kami yg single ini penuhkan..

Related Posts with Thumbnails