Tuesday, January 6, 2009

jalan2 carik lauk penganten

since december last year sampai la awal januari this year, sangat byk orgkawen.

biasenye setakat satu ari ade dua tige majlis tu, no hal aje nak attend semua. paling kurang pun dua la biasenye.

tapi skrg ni mcm takde rezeki pulak nak attend lebih dari satu majlis in one day.
aritu 27hb dec dah attend majlis2 @ cheras/jiran tetangge, tapi tak dpt attend wedding munies @ seri kembangan. sorilaa beb. kan kite semua dah kene sound kat blog dia.

1 januari pun ade dua wedding gak. plus kene antar my 6th brudder ke klia sbb dia nak balik jakarta. pastu dua2 wedding aritu ialah wedding celebrity. satu kat sah alam, satu lagi kat damansara.

satu lagi mission impossible utk attend dua2 majlis. lepas ayahsyamiel antar abg ke klia, jam dah kul 2.30 baru gerak ke shah alam. sampai kat umah penganten, duduk kat meja, pastu caterer dok hulur lauk2 penganten kat kitorg. sbb caterernye ialah abg ipar gue. kakak penganten pule ialah kakak ipar gue.

syamiel malas nak pose sbb tgh ngantuk



syamiel baru terperasan yg berdiri kat belakang dia tu ialah two national bowlers. yg pakai tudung maroon tu selalu jadi women's world no 1.

lepas setel lepak kat wedding azidi & shalin kat sah alam, jam dah 4pm. konfem tak sempat nak pegi majlis satu lagi kat dewan kat ttdi damansara, wedding zaff suria fm. dia ni klasmet mase skola rendah & menengah. dan juge jiran jalan minang. apsal tak wat kenduri kat umah je zaf, konfem kitorg leh pegi.

selamat berkawen kepada semua penganten. n sori to those yg sy tak dapat attend majlis korang. biasela tu, mase wedding aku dulu pun, ade je even best friend pun tak dpt dtg. dah ade hal, nak wat cemane kan?

4 comments:

@t00neY r00neY® said...

samela...
musim dah berakhir bile stat skolah kot?

suya said...

samak pengantin baruu

mUnies said...

macam kene sound ke tu sue? huhu..tak tau la plak..sbb itu sbnr nye ditujukan kepada member yg tak dtg kemudian senyap seribu bahasa..at least yg ade reason masih leh sejuk kan hati ...kan kan

suhanazainal said...

atun:
dah setat sekolah pun masih byk wedding.

suya:
samak.

munies:
kan.

Related Posts with Thumbnails