Friday, January 9, 2009

yahudi kasik comment kat aku

sape2 yg ade rase nak hentam yahudi, sila tengok

http://suhanazainal.blogspot.com/2009/01/never-ending-story.html

kat comment utk entry tu, ada sorang yahudi mengaku dari israel ade kasik comment kat situ. sile hentam dia tak kesahla kat blog ni atau kat blog dia.

tapi aku tak faham ape dia tulis dlm blog dia.

tapi dia reti cakap omputeh.

2 comments:

chucky said...

tulisan dia teruk betul
aku bace blog dia,satu haramnjadah aku x paham

suhanazainal said...

caki,
aku pon same tak paham tulisan buruk dia. biasala yahudi kan bunguks.

Related Posts with Thumbnails