Thursday, January 15, 2009

lupa part 2

apsal bila aku datang lambat ke opis, aku tak lupa punch card?

tapi bile aku datang awal ke opis, aku sallu lupa nak punch card aku?

patutkah aku buat2 lupa punch apabila aku lambat?

6 comments:

bb7ady said...

aku plak slalu lupe punch time balik. haha. dtg keje pagi esuk plak tu br pasan. :p

@t00neY r00neY® said...

nnt acc buat lupe2 bayar gaji..
naya je

suhanazainal said...

bb7ady:
time balik pun aku pun same. ah memang selalu lupelah.

atun:
acc pun sallu lupe punch card gak kot.

suya said...

huhu..aku pon salu lupe tapi bkn punch..isi buku kedatangan..hihi.aku ingat isi bile balik lambat je..lalalalala

chucky said...

ko sajes gune sistem kad pintar
sure org malas punch jadik rajin,sbb leh main2 ngan kad pintar tuh

suhanazainal said...

suya:
buku kedatangan senang kan? kalo sampai 8.31, boleh tulis 8.30. kalo lupe arini, esok boleh tulis.

caki:
caner boleh jadi rajin nak main2 ngan kad pintar?

Related Posts with Thumbnails