Thursday, January 15, 2009

saiber

sket lagi it dept kitorg kene pindah cyberjaya.

pasni kite akan menjadi lebih cyber.

jadi marilah kite berjalan2 di opis baru yg belum siap ini sbg persiapan utk menyaiberkan diri.

ini data centre ke pusat islam? mebi dulu bangunan ni nak buat pusat islam tapi tak jadi. pastu bagi kitorg amik buat opis.

gym - supaya kami boleh cube menguruskan badan. tengok model dalam gambar, kurus kan?


tempat isap rokok, buang & makan angin



aku saje2 snap dgn harapan abg ni jatuh. so aku leh buat duit ngan gambar ni. tapi tak jatuh plak.



pembuat2 bangunan lepak kat umah ni. siap ade astro lagi.



jambatan langit. tak sampai ke kerajaan langit pon.


9 comments:

bb7ady said...

huhu. bestnya! opis aku pon akan ke cyber gak utk turut same menyaiberkan diri pd tawun 2011. adehh lmbt lagi. miahahahaha

suhanazainal said...

bb7ady:
wahh mari menyaiber bersame2!

jellyna said...

bile aku nak dpt keje kat cyber ek? hmm, takde ke keje kosong kat kawasan cyber?

wahdi said...

dekatnya opis tu ngan opi kitaorg hehe

suhanazainal said...

jal:
sile apply keje cepat. jobstreet, jobsmalaysia, monster, jobsdb, kan byk.

wahdi:
wah ramai kawan kat cyber ni rupenye. yeay!

suya said...

wah opis anda sungguh bergaye.

@t00neY r00neY® said...

lebih berjaya la pasni!!

azq said...

welkam.. welkam.. welkam to cyberjaya. ofis baru ni kat mana yek? tak perasan pulak.

suhanazainal said...

suya:
bergaye ke? sebenanye aku tak berape suke. tapi korang cam suke je.

atun:
ala skrg pun patutnye berjaya gak, sbb keje kat putrajaya. org petaling jaya mesti dah lama jadi golongan berjaya. bistu mr. jayakumar lak camane?

azq:
tengkiu2. err location? saye ni kureng sikit bab sense of direction ni. sangat perlukan gps. aritu tompang orang so tau2 aje dah sampai. tapi org kate opis ni dekat ngan bmw. hehe.

Related Posts with Thumbnails