Tuesday, January 27, 2009

cuti kat umah jee

perkara yg terjadik sepanjang bercuti:
"mama & ayah ni taknak bawak syamiel jalan gi mana2 ke? boring ah." terus syamiel tertido dlm walker. (first time tertido dalam walker)
"syamiel ni nak gi jalan2 ke? hurm...ayah ngan mama tak plan nak gi memane la cuti ni syamiel....ayah bz ni, dalam proses nak menjadik seorang art genius"
"lalala syamiel boringla cuti panjang tapi mama n ayah decide nak duduk kat umah aje. syamiel hisap tali ni lah!" (oh ye, syamiel dah tumbuh gigi!)
"yey akhirnye kuar jejalan. tapi setakat gi umah pakngah kat ampang je? hurm...bibik pak ngah ni bebetul mcm muke ellen degeneres lah." nanti2 mamasyamiel amik gamba yg lagi clear.
lain2 aktiviti:
ahad malam cny: 11.30pm - 1am : jalan2 tanpa arah tujuan. semata2 nak lari dari kemungkinan bunyi mercun yg kuat dekat area rumah.

6 comments:

suya said...

syamiel.awak kiut!nanti kawen ngan saye okay!hihi nak simpan awak lam poket saya.

Kay Faizal said...

syamiel, saba ye bebanyak. walaupon uncle dah berganda besa dari syamiel, uncle pon tak gi jalan mana.cok rumah je. paleng busuk keluar gi tgk uptown damansara semata2. walaupon ada ikea n the curve, tetap uptown yang dicari.
hehehehe. (macam syameil leh baca kan).
p.s: sue, ko terima ke suya jadi menantu ko?

suhanazainal said...

suya:
pasal kiut tu, syamiel ckp "i know....".
pasal kawen tu, syamiel ckp "ye auntie suya, borang auntie suya first sekali sampai. nanti syamiel dah besar baru bukak balik semua borang2 tu."

kaykay:
uncle pun busok mcm uptown ke?
ps: aku ikut syamiel je la nak pilih sesape pun, janji baik (jawapan stendet mak2 budak. sporting tak? sporting tak?).

jellyna said...

takpe syamiel, duk umah pon best jugak. rehat

Kay Faizal said...

ooo dgn aku ko double standard ye. dgn suya ko sporting pulak.hari tu kan aku ada request nak jadi menantu ko, ko tolak.baru nak membina impian ala2 dato k kawen dgn siti.hahahaha. (mcm ko dah ada anak pompuan je kan)Busuk kan idea aku. hehe

suhanazainal said...

jellyna: a'ah best. heaven sgt rasenye.

kaykay: ala skrg aku dah jadik baik. silelah bina impian. hehe....

Related Posts with Thumbnails