Thursday, January 22, 2009

art attack

aku rase semua org suke tengok art attack.

dan aku bebetul rasa neil buchanan adelah seorang art genius.

mase kecik dulu, disney channel takde lagi. so tengok kat tv3 je. pastu sekejap je cite tu tayang. pastu takde dah. bile dah ade disney cenel baru leh tengok balik. tapi neil cam tak tua2 pon?

dulu2 faveret tv show aku selain art attack ialah maero attack. (eh baru skrg aku pasan dua2 ade 'attack'). cite oshin pun selalu tengok tapi sebenanye opahsyamiel yg suke cite tu. dah besar sikit, baru layan mcgyver. barulah cool boleh cerita ngan kawan2 skolah. ade lagi satu feveret, full house. tapi selain dari mary-kate & ashley, pelakon lain2 cam senyap je skrg kan? sila dapatkan info tentang mereka di channel E!

maero attack - cite pasal volleyball. tapi aku siyes tak reti main volleyball.

art attack - cite pasal art. aku tak reti mengeart & mendesign. ade gak la try2, tapi cam tahpape.


mase aku membabysitkan anak2 abg aku dulu, n mase diorg baru nak belaja conteng-menconteng, aku pun mengapplykan ape yg aku belaja kat art attack dulu2. satu lesson dia yg paling senang je. teknik cakar ayam.



step 1: mule2 conteng2 aje camni.



step 2: pastu kaler2kan dalam dia camni. kaler pakai kaler pensel je (dulu2 mane reti gune paint lagi. budak yang masuk kelas komputer bawak disket besar aje reti guna pc. tu pun setakat belaja lotus 123. aku agak je ni sbb aku pun tak masuk kelas komputer).



step 3: tadaaa!



phew, aku harap anak sedara aku anggap maksu diorg adalah seorang art genius jugak.

4 comments:

suya said...

fuyoooo......mmg picasso!

lagi satu chiaki~pasal flight attenden(betulke aku eja)

oshin suke gosok lantai...

chucky said...

erkkk,
mule2 mmg buruk,lame2 jadi gempak
macam from zero to hero lak

suhanazainal said...

suya:
a'ah aku pun suke cite pasal flait atenden tu tapi aku dah tak ingat tajuk.

caki:
bolehla aku bukak pasaraya hero.

@t00neY r00neY® said...

fuyoo--
rase nk silent attack lak

Related Posts with Thumbnails