Friday, January 23, 2009

bolakaki

-=mimpi=-

malam tadi mimpi pegi uk (haisy cerita mimpi lagi). mimpi tengok london bridge, pastu nak pegi wax museum tapi dah terjage plak.



-=realiti=-
tapi in real life, kalau dpt pegi uk, nak la dpt merasa tengok EPL live kat stadium. ayahsyamiel ckp "mane2 team main pun takpe, tapi lagi best dpt tengok fave team lah."

sebab ape kalau kat sana berani nak tengok bola kat stadium tapi kat mesia sendiri tak berani nak pegi stadium?
a. penonton stadium malaysia ni serabut. menakutkan. tak duduk diam. baling botol. pening. serabut. serabut.
b. penonton epl (atau mungkin league lain juge): duduk tempat masing-masing. semua pakai jaket tebal kaler hitam. duduk. hanye berdiri n lompat2 bila gol.


-=malaysia vs uae=-
hahahaha (malas nak cerita). tapi apehal penonton mesia baling botol pastu kene kat coach uae? bersopan-santun sungguh rakyat mesia nih kan?


-="M-League is not football"=-
dengan selambenye B. Sathianathan ckp camtu. byk sgt politik la kat sukan mesia nih.

6 comments:

suya said...

kalau aku.nak g new zealand.boleh?
kalau nak tgk bola..aku nak derang sign kat dahi.hihi

chucky said...

suya,kat new zealand derang main ragbi

mase aku duduk spain dulu,
kalau silap haribulan,leh main kes tembak menembak,
lg ngeri wooooo

@t00neY r00neY® said...

mimpi naik soyuz..gempak woooooo

Kay Faizal said...

kalau cakap pasal bola kan aku teringin nak tgk bola bola api. stakat bola sepak dah jemu. bola-bola ikan, ketam, dan juga bola-bola sotong dah jemu makan. saje nak merasa bola lain. :P

suhanazainal said...

suya: ko nak tgk bola ke ragbi? nak ikut....

suhanazainal said...

Caki:
A'ah.ragbi pun cool gak.
Tembak-menembak menakutkan oke.

Atun:
Fuyo gempak. Ko gi ngan sape?

Kk:
Ni mesti peminat achik spin ngan nana ni. Ewah!

Related Posts with Thumbnails