Tuesday, June 2, 2009

skrg tak perlu ke kenirojes atau nando's lagi...

cara2 menikmati ayam lemon rosemary chicken yg sedap tanpa perlu kuarkan belanja parking kat shopping complex atau service tax yg gile mahal:

1. masuk je blog ni: http://dj-lrc.blogspot.com/

2. amik fon number yg ade kat situ.

3. capai handphone atau telefon talian tetap.

4. dial nombor yg korang salin tadi. atau sms je. bagi semua info nama, alamat, no tepon takyah kot sbb mesti dia leh bace kat record henset. pastu bagitau nak order apa, chicken saje ke atau nak baked potato sekali. tarikh dan waktu delivery.

5. tadaaa...ayam sedap akan dihantar ke depan pintu rumah anda (tapi utk kes aku, aku kene kuar jugak gi amik kat luar sbb kak didi tu tak sure kat mana umah aku. aku dah bersemangat send map kat email tapi kak didi tak sempat plak nak bukak email. takpe kak, 2nd time nanti mesti dah tau caner nak dtg umah saye kan?)


nampak cam plastik simple je


ade sticker. bagus2.

baked potato. besar gile. syamiel makan sebelah pun dah kenyang.


omaigod sangat menyelerakan. rase lemon menusuk kalbu ke seluruh daging. daging ayam yg lembut. sekali tarik terus cabut. ohh ahhh.....



si kecik juge teruja


selepas dikerjakan oleh ibubapa si kecik tadi

rase sedapnye sampai sisa-sisa yg dah masuk dalam bakul sampah kat dapur pun masih ade bau menyelerakan. betul tak tipu....

oh ye, harga lemon rosemary chicken tu cume RM18 sahaja. ye betul. RM18 sahaja. baked potato plak cume RM2 sahaja.

9 comments:

cik belacan melaka said...

omogish sue.sedap nak mampus.sighhh

chuopa said...

aku pasti akan mencubanya... tapi ayam teriyaki kat jusco hanya rm14 camner?

Jajadomaq said...

Waahhh.. sedap2...... nak order utk diner la.. dah bosan mkn order kat kedai bwh tu... x sedap lak tu...

tq sebab share. :D

suya said...

kalo kat meru sanggup ke die anto?huhu...meru,nuyok...

@tune® said...

mak aih!!
kene carik nih

Fa.Dhia.Maira said...

memang tempting ler !..Krina dah tanya dah leh anta kat rawang tak... sodap tak ? takut indah kaba dari rupe..

azq said...

wah! boleh try ni.

suhanazainal said...

cbm:
obomigosh cbm. siyes sedap. silelah terai.

chuopa:
tapi ayam lrc lebih sedap dari ayam teriyaki jusco (pade aku la). caner?

jajad:
apela kedai bawah tu. dahla selalu jajad beli, tak sedap lak tu.
silelah order. equinepark dekat je ngan umah akak tu kat bkt jalil.

suya:
aku rase dia tak sanggup sampai meru. paling jauh dia gi sah alam. tapi ape salahnye kalo waktu ko gi beramas mesra ngan kengkawan di kala weekend tu ko calling2 ar dia pastu amik ayam tu kat sah alam ke kat bkt jalil ke.

atune:
takyah susah2 carik. klik2 aje.

krina:
pasal 'indah khabar dari rupa' tu agak subjektif sbb ikut tekak masing2 kan. tapi kalo ikut tekak saye, mmg 'indah rasa dari khabar dan rupa'.

azq:
mesti budak bertiga tu suka nanti.

jellyna said...

aku dah order, sabtu dapat,huhuhahahihi

Related Posts with Thumbnails