Friday, May 29, 2009

malu nak tulis tajuk

sebelum ni aku tak pernah nak amik tau pasal mamat nih.

mebi sebab tak minat tengok drama yg dia belakon dalam.

pastu macam2 stok2 yusof haslam punye pelakon je, lagila aku malas nak amik tau.

pelik gak, apsal suya & jay asik sebut pasal dia ni ngan akasah. padehal dua2 tu macam tak best aje?

tapi 3-4 minggu lepas kot, aku terbukak link blog dia yg dilinkkan dalam belog jay. mase tu entry latest dia ialah yg ni (KLIK SINI). menarik gak blog mamat ni. lepas tu baru aku terperasan. macam kenal je nama mamat ni. oo dia ni rupenye.

so skrg aku pun cam jadi follower utk blog dia plak. ala2 macam people yg dulu benci gile kat tomok pastu skrg leh vote kat tomok la kan.

tapi aku masih tak suke pade akasah. heheh.

thanks jay sbb letak link dia kat blog ko. kalo tak, tentu aku takkan buat entry nih. sebagai adiah, kwn2 yg nak soping, silelah ke jay punya salesblog kat sini.

ps: mamat yg aku maksudkan ialah zed zaidi. haha macam tak boleh blah bukan?

12 comments:

jellyna said...

tetibe aku pon dah baca, pastu mcm suka lak, nak add kat blog list lah

KaY FaiZaL said...

zed zaidi yang di blog ke myspace ke facebook ke tak sama yang berlakon dalam tv. hahaha. dah lama aku link. kat myspace siap add. hahahah

suya said...

i herat akasa..
tp blog die poyo oke

suhanazainal said...

jellyna:
kan?

kay:
aku malas nak add2 kat situ. lagi suke kalau semua dalam friends' list tu betul2 kawan yg aku kenal.

suya:
ko memang heart akasah. sume org tau. hehe.
a'ah blog dia poyo kan?

cik belacan melaka said...

hahahaha..entry ni cam dedikasi kat aku je.aku pon baru juge.dari suya.suya dari KK.ahahaha.mmmg berantai betul.thanks KK :p
- dia tulis sempoi je.sbb tu buleh baca. -_-

Jajadomaq said...

dia lonely tu.. pi la kawan dgn dia..
http://zedzaidi.blogspot.com/2009/02/im-lonelyhelp-me.html

bb7ady said...

hik hik. akupon dah lama duk bace belog zed zaidi tu.;)

rohamia said...

hah aku ade baca lepas kuar paper pasal dier gadoh ngan syamsul..sempoila dier nih

@tune® said...

lex arr...
kekdang die di atas
kekdang die di bawah...

hihi

chucky said...

malu konon
chit poodahhh

suhanazainal said...

cbm:
patutnye aku buat entry ni dedikasi utk kk ek?

jajad:
pi la kawan.

bb7ady:
aku juge patut dedikasikan entry ni utk norlina ahmad. huhu.

rohamia:
wah besemangat nampaknye.

atune:
saper yg patut relax? dia? kite semua?

caki:
i kan pemalu orgnye. ihik!

kuizikel said...

haha mangkuk tandas kiut aku baca tu rasa lawak.. mcm tak sesuai dia menulis camtu...

aqasha lak mcm ala2 penulis serius yang bermotivasi..

rasa lain plak bila tgk penulisan ngan lakonan diaorang kan?

Related Posts with Thumbnails