Thursday, May 28, 2009

futebol de salão

rasenya last sekali main ni mase ngan suya, caki, atun, jay n the gang kat subang ke summit hah? tak ingat dah. before tu sallunyer ngan geng2 mmsc, roha, fiffy dll. eh mase family day mmsc pun ada (mase tu lina la keeper paling hebat. heheh.)

tapi skrg.....dah lame gile tak masuk court dalam jaring2 ijau gini.

lepas gian...yeehaaa....



ape diorg ni main rilek aje nih? mentang2 star player tengah duduk tepi longkang....



yg kat dm gambar ni sumer star-star lah...muke penat giler.
paling best, court ni takyah bayor sorang sepuluh ringgit. yey.

3 comments:

Jajadomaq said...

Aktiviti riadah wanita gomen....

chucky said...

best main free

suhanazainal said...

jajadomaq:
pulak...bistu sebelum2 ni mase aku lom masuk gomen pun main mende ni gak. itu 'aktiviti riadah wanita swasta' plak ek...?

caki:
betul3...hihi....

Related Posts with Thumbnails