Friday, May 1, 2009

Happy labour day

Whoa...dah 5 tahun aku celebrate labour day. Dalam tempoh 5 tahun ni gak, baru skali merasa masuk labour room.
Ucapan hari pekerja: semoga gaji saya dinaikkan ke 5 angka, atau 6 angka, 7 byk sgt lak, tp kalo nk bagi jugak, sy tak berkira orgnye. ihik!

3 comments:

chucky said...

yeyahhhhh

mari kite cotiiii

Kay Faizal said...

selamat hari pekerja buat puan suhana dan encik jebi!

bb7ady said...

yeahh. nnt gaji dah masyukkk, sile lah bukak file kat income tax.

stk

:p kekekeke

Related Posts with Thumbnails