Thursday, September 3, 2009

entry buang mase

lebis abis meeting, tetibe rase bosan. lalu bukak ym, scroll2 mencarik mangsa utk aku kacau. hurm...tetibe rase nak tegur mamat classmate kat u dulu. sebab: gambar avatar dia skema gile. adeke patut taruk gamba paspot? pastu stok gamba pakai blazer pastu muke serius tak hengat.

*suez* : a'kum (kenele sopan sket)
mr.x : w'salam
mr.x : apa khabar?
*suez* : baek
*suez* : bile nak tukar avatar lain?
*suez* : hehe
*suez* : skema sgt le gambo ko
mr.x : aku pun dah lupa nak tukar... sibuk takda masa nak tukar la...
*suez* : hihi
mr.x: kau tak balik lagi ker
mr.x: tak balik masak ker....
*suez*: blom
*suez*: okla nak sign out
*suez*: bye
mr.x: bye
(lalu aku pun right click nama dia, stealth settings > Appear permanently offline to mr.x)

2 comments:

KaY FaiZaL said...

huhuhu benci tau orang yang chat2 macam ni. hehehe tapi kan kadang kala memang kita tak tau nak chat ape. niat pon terasa nak tanya kabar je. hehehe

suhanazainal said...

kay:
sebenanye aku rase dia sgt skema pastu aku taktau nak ckp ape. huhu....

Related Posts with Thumbnails